Исабела (Isabella, mujer enamorada)

История се развива през 30-те години на XX век. Разказва за съдбата на две сестри-близначки, които са били разделени при раждането си. След години, двете жени се срещат и се борят за любовта на един и същи мъж. Тази история е изпълнена с романтика, любов, амбиции, интриги и ненавист.

Клара расте в богато семейство. Тя е убедена, че е дъщеря на Мадам Риво. Случайно научава, че истинската й майка е Леандра, прислужница в къщата. Истината оставя дълбока следа и повлиява на живота й след това.

В същото време, в едно селце, заедно с баща си, живее обикновеното момиче, Исабела. Тя се опитва да потуши горещата си страст към братовчед си Габриел.

Съдбата и условията на двете сестри е напълно различен, но истината не може да се крие вечно.

Веднъж Андрес, бащата на сестрите, случайно среща Клара, която се е превърнала в Мадмуазел Клер Риво. Тя се кани да се ожени за богат мъж – Фернандо де Алвеар. Клара се отнася много студено с баща си и това довършва и без друго болния Андрес. Преди да умре, той успява да разкаже на Исабела, че има сестра.

Съдбата има грижата да срещне двете сестри, но по много необичаен начин: Исабела заминава за Европа, за да се види със своя любим братовчед Габриел, но вместо това среща и се влюбва в друг мъж, който променя живота й. Този мъж е съпруга на Клара, Фернандо де Алвеар...

В инцидент, Клара е обявена за мъртва и Фернандо се жени за Исабела и са много щастливи. Но Клара не е мъртва и се крие в имението на Алвеар, като се появява, за да побърка сестра си...

Източник: www.serials.ru