Качора (Kachorra)

„Kachorra" е история за голяма любов...

В главната роля е обикновено селско момиче, скромно и слабо образовано, но със силен дух, оптимистка и изпълнена с желание за живот, със заразително веселие, забавна, находчива, готова да се противопостави на всякакви неприятности.

Тя и нейните двамата кавалери съставят любовен триъгълник, изпълнен със страст, караници и измени.

Историята започва с престъпление. Обвиняват Антония, по-позната като Качора. Но тя, разбира се, не е виновна.

Всичко започва в затвора, където се оказва Качора по обвинение в убийство. Следва нейното бягство и тъй като не може да докаже своята невинност, тя се представя за друга жена, която е с петнадесет години по-възрастна и която се различава от нея не само по възгледи, но и на външен вид. Тази госпожа е готова да заеме мястото на бавачка в дома на Бруно Моравия - сериозен бизнесмен, който се грижи за по-малките си братя. Именно там се оказва и Качора, след като открадва документите на тази госпожа - това е единственият начин за нея да избегне преследването на полицията.

Историята продължава с нейното адаптиране в къщата, където тя винаги попада в комични ситуации. Постоянно прави опити да прикрие своята некомпетентност, докато наистина не се превръща в добра гувернантка, която се грижи добре и възпитава две изключително проблематични подрастващи.

И така, историята преминава през много любовни ситуации и много комедийни ситуации, изпълнени със забавление и хумор. Това е и история, в която се разкриват тънкости в бягството и прикритието. Променят се героите и преминават през всички етапи на изпепеляващата любов...