Бялата робиня (La esclava blanca)

Защото кръвта има един и същи цвят...

„La Esclava Blanca“ разказва историята на Виктория – жена, познавата на всички като маркиза де Бракамонте, която пристига в Америка, за да се омъжи за един преуспяващ бизнесмен от района.

Но истината е друга...

Когато Виктория Кинтеро е била съвсем малка, току-що родена, алчността на един убиец слага край на живота на родителите ѝ. Нейната съдба е била да умре, но едни черни ръце са я спасили от огъня и са я отнесли в малко селище дълбоко в джунглата. Там тя е израснала като още една от жителите. Тя е заобиколена от хора, които я обичат – друг баща баща и близки с тъмна кожа.

В това селище, тя получава от Томас и Лоренса духовно наследство от Африка. Тогава тя открива любовта с малкия Мигел. Просто е била свободна и щастлива.

Все пак Виктория е бяла сред черни роби бегълци. Тя е била отведена от джунглата, още много малка, и е разделена от най-близките си. По-късно е изпратена в един манастир на отшелници в далечните земи на Испания. Монахините се опитват да опитомят дивачето в нея, като я принуждават да се моли на Бог, който не познава и да говори като една истинска испанска дама.

След многократни опити да избяга, накрая Виктоиря успява да се върне в Санта Марта. Тя е приела самоличността на маркиза, за да се сгоди за земевладелец и собственик на роби Николас Пареньо. Той крие тайната зад убийството на родителите на Виктория.

Никой не подозира, че единствената цел на тази елегантна благородна дама е да освободи семейството си от оковите и да отмъсти за смъртта на истинските си родители.

Виктория и Мигел отново се събират. Заедно се борят срещу всички и всичко, за да освободят робите от района, като при това разобличат Николас. И не на последно място, те искат да изживеят своята любов свободно...

За Виктория всички хора са с един и същи цвят и за това не се спира, за да въздаде справедливост, превръщайки се в истинска героиня.

Източник: www.caracoltv.com