Мащехата (La Madrastra)

Кой уби Патрисия?

Това е въпросът, който си задават чилийците през 1981 година.

Историята започва със завръщането в дома на една жена, която е прекарала в затвора двадесет години заради престъпление, което не е извършила.

Марсия се връща за децата и съпруга си Естебан - иска да спечели любовта, която е изгубила и да свали маската на истинския виновник.

Това не е просто една история за жена, която се опитва да си върне миналото, а е една истинска полицейска история, в която са забъркани осем човека: Естебан, Луиса, Естрея, Фелиса, Дора, Донато, Борис и Серафин.

Всичките осем изпитват вина, но само един е натиснал спусъка...

Преди години, група младежи пътуват до Лос Анджелис на почивка и една жена е убита в хотела, в който са отседнали. Марсия е обвинена и осъдена на доживотен затвор за това убийство. Всички й обръщат гръб, дори собствения й съпруг, Естебан, който моли за развод.

Когато Марсия се завръща в дома си, Естебан е успял бизнесмен и си има годеница - Ана Роса, срещу която е цялото му семейство.

Марсия може само да види децата си, защото тя вярват, че тя е мъртва. Решена да си върне всичко изгубено, тя прави всичко възможно, за да спечели отново Естебан, да се ожени за него и да се превърне в мащеха на собствените си деца.

...

По време на излъчването на последната серия, цялата страна е парализирана, защото всички искат да разберат кой е истинския убиец. Дори е отчетен спад в броя на престъпленията в столицата на Чили.

Източник: www.vitrovia.com