Майка (La madre)

„La madre" разказва историята на една жена, майка на пет деца, която работи като камериерка в хотел и която в опита си да отгледа децата си сама, след като мъжът й я е напуснал, жертва своя живот, времето и сърцето си.

Изглежда, че за нея е отредена самота, докато не се появява светлина на пътя й. Един мъж, който е напълно различен от съпруга й, който я обожава и признава всичките й саможертви и любов, които е дала. Но за нея е естествено да дава, а не да получава. Тя се стреми единствено да задържи децата си в „правия" път към собственото им щастие.

Но как може една жена с пет деца да мисли за любов, когато трябва да се противопостави на най-голямата си дъщеря, привлекателна и амбициозна девойка, която е готова на всичко, за да живее в лукс като представителка на висшата класа, включително е готова да продаде тялото и достойнството си?

Но това не е всичко. По-малката й дъщеря, млада и изпълнена с илюзии, иска да се превърне в жена като майка си, но която няма никакъв успех и се влюбва в мафиот. А единият й син също стига далеч и не се замисля, че може да превърне майка си в майка на убиец. А по-малкия смята, че има само два начина да живее добре в тази страна: престъпление и спорт. Той цели да стане голям баскетболист. По-добре е да си Майкъл Джордън, отколкото никой.

А най-малкият й син боготвори по-големите си братя и се стреми да им подражава. И всички са изпълнени с мечти.

Не е лесно да се мисли за любов, когато в тази жена се влюбва Андрес, баща на две деца, вдовец. Но любовта трябва да победи.

Те трябва да осъзнаят, че най-важното в любовта са компанията, солидарността и най-вече, двамата да гледат в една посока. Но как да са сигурни, че тази посока е правилната?

Какво лошо има в това, че животът й предлага нова възможност и най-накрая има шанса да открие голямата любовта?

Освен това, всичките й приятелки, колежки, са майки и са изпълнени със съмнения, страдат в самота и липсата на безусловен приятел.

Източник: www.rcnusa.com