Забранена жена (1991) (La mujer prohibida (1991))

Безумно влюбена в един невъзможен мъж, принудена да се омъжи, за да спаси баща си от затвора, Ирене Ривас преживява една жестока съдба, срещу която трябва да се бори, за да постигне щастие.

Жестокият Херман Гаярдо заплашва да вкара несправедливо в затвора бащата на Ирене, ако тя не приеме да се омъжи за нея. Това е сценария, който очаква красивата девойка, когато се завръща от Испания, където се е запознала с Карлос Луис – мъжът на живота й.

Това проваля мечтите й да заживее щастливо заедно с голямата си любов. Тя знае, че бъдещето на баща й е в ръцете на този перверзен мъж, който от години преследва семейството й. В миналото, той е бил влюбен в майката на Ирене и след като чувствата му не са били споделени, той я е побъркал и е убедил всички, че е умряла.

Но кошмара на Ирене става още по-болезнен, когато след като се омъжва без любов, открива, че Карлос Луис – мъжът, на когото в действителност принадлежи сърцето й, е син на съпруга й, Херман Гаярдо.

Двамата млади трябва да се борят срещу съдбата, за да може тяхната романтична и страстна любов да стане реалност и най-накрая да бъдат щастливи, както заслужават.

Любов, надежда, страст, ревност и интриги – това са ингредиентите в тази теленовела, която е заснета на най-красивите места във Венецуела и Испания.

Източник: www.novebox.com