Какво е любовта (Lo que es el Amor)

Винаги, откакто човекът е станал човек, си задаваме въпроса: Какво е любовта? И този въпрос е карал човек да пише, да рисува, да вае скулптори и най-важното, безспирно любовта процъфтява.

През очите на съвременната жена, заета с нея самата, с мечтите и тревогите си, със страховете и увереността си, можем да потърсим въпроса на този въпрос в днешния свят.

Таня Ломели винаги се бори да постига целите си. И въпреки че живее в едно общество, което все още се нарича „Царство на мъжете", Таня открива пътя със своя ум и неспирните усилия, които са характерни на нея, в свят, в който не се допуска жена да властва над мъжете.

Историята започва, когато Таня Ломели е избрана за главен секретар на Борсата за ценни книжа и трябва да се справи с тази задача, която изглежда невъзможна. Тя трябва да спечели уважението и доверите на всички, с които се налага да работи. Всичко се променя, когато тя среща Роман Кастеянос и между тях се заражда привличане.

Когато главните герои се срещат, започва любовна история между една жена и едни мъж, които са привикнали да тържествуват във всички сфери на живота. Те успяват да победят и в една битка, която среща много бариери, а именно битката за любовта.

Таня и Роман разбират, че любовта си струва, но тя ги прави уязвими пред останалите и пред самите тях. Тази любовна история, изпълнена със срещи и раздели, започва, когато Роман Кастеянос е определен да се грижи за сметките на важен инвеститор на борсата: на Дон Емилиано Ломели, познат като „Акулата". Но освен важен бизнесмен, той е и баща на Таня.

Емилио Ломели започва да подозира, че неговата единствена дъщеря се е влюбила в борсовия му агент. Той използва своята власт и ум, за да се опита да ги раздели. Въпреки всички опити на „Акулата", любовта, която съществува между Таня и Роман тържествува над честолюбието и властта.

Освен това, един мъж застава между Таня и Роман. Това е Томас, амбициозен борсов агент, който винаги е искал да управлява сметките на „Акулата" и който освен алчността да сложи ръка на парите на семейство Ломели, а и на самата Таня. Той използва лъжи и нечисти игри, за да отдалечи Роман от живота на Таня и да го дискредитира пред могъщия магнат.

От друга страна, две напълно различни жени, Жаклин Ломели и Абрил Кастеянос, съответно майките на Таня й Роман, страдат по една и съща причина. Таня и другите жени, които се появяват в тази история, са едни съвременни жени, които се борят за любовта без да се интересуват от последствията, които може да предизвика тази „непокорност" пред мъжете.

И така, всички герои в тази история не спират да търсят отговор на въпроса, без да знаят това. Един въпрос, който ги кара да се борят, за да бъдат щастливи и да разберат какво точно е любовта.

Източник: www.tvazteca.com