Ангелите на Естела (Los ángeles de Estela)

Всичко в живота на Естела Кокс изглежда е лъжа, освен дълбоката, но несподелена любов, която един ден е изпитала към Леонел Урменета – обезпечен мъж, който никога не е посмял да се противопостави на семейството си, за да бъде с нея. Наранена и разочарована, тя се омъжила за милионер, осиновявайки Лаура и е влязла в света на естетика. Тя променя начина си на обличане, избира си друго име и сред изобилие и богатство, тя забравя за миналото се, превръщайки се в дама от висшето общество, за което винаги е мечтала.

След 15 години в мечти, един факт отново бележи живота й: тя научава, че съпругът й също я е мамил и е имал любовна връзка със служителка в къщата, освен това има дъщеря от нея, която се казва Маргарита. Естела не може да понесе това, чувства се предадена и от този момент започва една специална връзка на „милосърдие“ към сираците – Маргарита и Марио, за да бъде приета като добра жена. Това не е толкова лошо, тъй като Маргарита има вроден талант към фризьорство, естетика и модни тенденции. Естела не се замисля много, когато решава да използва тези качества, за да възстанови център по естетика, който се намира в разрушение и я принуждава да работи с нея с помощта на шантаж.

Но зад привидното в живота на Естела се крият много повече тайни, като издирването на детето, което е родила от единствения мъж, когото е обичала някога и е изоставила след разочарованието. Преди всичко, нейните планове са насочени към възстановяването на салона и за това тя издирва трима красиви и талантливи мъже, за да ги постигне.

По този начин, трима приятели – Леон, Данило и Емилио, които имат успешен кулинарен бизнес, но са го изгубили след инцидент, влизат в света, за който Естела ги смята за готови: без да знаят нищо за фризьорството, те са новите представители на естетиката и революцията в столичната красота.

Предложението – толкова екстравагантно като жената, която го прави, е подплатено от солидна сума, която може да им помогне да живеят без проблеми и освен това, биха могли да възстановят своя бизнес, заради който толкова много неща са жертвали и чието съживяване е възпрепятствано от световната финансова криза. Но как биха могли тези трима необикновени мъже да се справят с област, която не познават? Естела има решение – един „глас“ (Маргарита) ще ги направлява как да се справят и да се държат с всяка клиентка. Никой не знае кой стои зад този глас, който ги съветва всеки ден, но те изпълняват съветите й.

Съвсем в реда на нещата, не минава много време, когато те започват да задават въпроси. Те желаят да научат кой се крие зад този глас. Освен това един от тях – Леон, без да знае за кого става дума, се влюбва в „гласа“ без да може да направи каквото и да било, за да завоюва загадъчната жена, чиято самоличност не знаят.

Това е светът на Естела Кокс, в който Леон, Емилио, Данило и „Гласът“ са само парченца от един план, който използва като фасада центъра по естетика „Lady Cox“, но в действителност крие тъмни и тайни намерения.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Los_Ángeles_de_Estela