Ангелите не плачат (Los ángeles no lloran)

Мария Сеговия тъкмо излиза от затвора, след като е лежала тридесет години за престъпление, което не е извършила. Озлобена и собственица на голямо състояние, което нейна приятелка е оставила като последна воля, тя има две основни цели в живота си.

Първата е да пусне в действие най-съвършения и изтънчен план за отмъщение - да разруши Игнасио Линарес, бащата на дъщеря й и мъжът, който преди тридесет години се е отказал от нея, защото не е искал да въвлича името на семейството в полицейски скандал. Втора цел е да открие дъщеря си Анхелес, която е смятала, че е умряла по време на раждането.

През това време, Анхелес, която е наричана от приятелите си Вълчица, скромна девойка от квартала, която работи в магазин за плодове и зеленчуци, подкрепя семейството си, което включва пастрока й, брат й Кике и доведена сестра, която вгорчава живота на девойката.

Анхелес и Тито, месар и съблазнител, приятен и неверен по природа, са годеници от шест години, но когато са на път да се оженят, се появява Даниел, който със силата на погледа си и популярността си на актьор, успява влюби Вълчицата в себе си. Двамата преживяват една тайна връзка, но след няколко месеца, Тито ги разкрива.

Накрая, майка и дъщеря се откриват. И Мария се изправя пред тежка дилема: да продължи с плана си за отмъщение или да си върне любовта на Анхелес.

Източник: www.telenovelas.com.ar