Богатите също плачат (2022) (Los ricos también lloran (2022))

Мариана Вияреал е млада, интелигентна, харизматична, с пленителна красота. Останала без майка и баща, тя е борбена, която се бори да оцелее и да преодолее несгодите. Благодарение на своята искреност, тя с лекота печели привързаността на околните, но също така се сблъсква с отхвърлянето и противници.

Животът ѝ прави неочакван обрат, когато спасява живота на Дон Алберто Салватиера – богат бизнесмен и собственик на консорциум в областта на хранително-вкусовата промишленост. Благодарен, че го е спасил от смъртта, бизнесменът ѝ предлага подслон в дома си, когато научава, че е изгонена от дома си.

Така тя пресича пътя на Луис Алберто Салватиера – синът на Дон Алберто. Той е привлекателен и със загадъчна личност. Въпреки че е израснал в лукс като чат от семейство на мултимилионер, болката му го съпътства всеки ден от живота му и измъчва душата му.

Съкрушен от смъртта на по-малкия му брат, когато е бил дете, Луис Алберто се чувства виновен за смъртта му и се потапя в играта. Появата на Мариана изпълва пътя му със светлина, въпреки че в началото той я вижда в лоша светлина, с всеки изминал ден любовта пуска корени в сърцата им.

Една любов, чужда на социално-икономическите разделения в обществото и на социалните предразсъдъци, но белязана от трагедия, интриги, ревност, лъжи и дори смърт...

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/Los_ricos_tambi%C3%A9n_lloran_(serie_de_televisi%C3%B3n) , https://www.diariolasamericas.com , https://laopinion.com/