Тайните на татко (Los secretos de papá)

Рубен Хулгеро е безработен актьор и без никакъв късмет в работата, тъй като е принуден да работи в една телевизионна програма, която използва скрити камери, за да разкрива неизвестни случаи.

При една от мисиите си, той трябва да влезе под прикритие в една известна семейна компания (фабрика за макаронени изделия). И не само това, той трябва да се представя за гей. Идеята е да разобличи компанията в дискриминация.

Там Рубен се запознава с Еухения – снаха на собственика, Антонио, и съпруга на Тони. Бракът ѝ не върви добре и използва новия си познат (Рубен), за да разкрие сърцето си и го превръща в довереник.

Но тайните не са само онези, които той крие. Също така и на онези, които крият от него. Като тайните на Камила – негова дъщеря, плод от тайна връзка, и за чието съществуване дори не е подозирал. Камила е дръзка и непокорна тинейджърка, която без да спомене пред майка си, тръгва да издири непознатия си баща. Като се запознават, баща и дъщеря се събират да живеят в малък апартамент.

Фернанда, майката на Камила, е против и за това за Рубен е много важно да поддържа известна стабилност в работата, за да покаже, че е финансово осигурен. Това неочаквано стечение на обстоятелствата проваля първоначалния план да напусне фабриката за паста след като изпълни мисията за телевизията. Най-големият проблем е, че Камила не знае, че през работно време, баща ѝ е гей.

Когато най-накрая Рубен успява да разкрие истината пред Еухения и имат възможността да бъдат заедно и щастливи, се появява Карла – братовчедката на Еухения, която разделя влюбените още веднъж...

Източник: www.pol-ka.com.ar , es.wikipedia.org/wiki/Los_secretos_de_papá