Уникалните (Los únicos)

„Уникалните“ е един полицейски отдел – специален и таен, чиито агенти се изправят срещу злото в полза на общото благо на човечеството. За неговото съществуване знаят малцина...

Уникалните агенти притежават специални дарби, което ги отличава от останалите смъртни и за това са били избрани внимателно: всеки един от тях е използвал своите способности, работейки за силите за сигурност. Но в този случай, те са в служба на филантропа Алфредо Монтерей, който е посветил живота си в изграждане и прилагането на този екип в различни места по планетата и в различни операции. Неговата настояща мисия е да създаде аржентински тим, чието местоположение е тайна. „Най-добрите“ са събрани от него с помощта на вярната му асистентка Сорая...

Диего Рувиер е млад мъж, който притежава впечатляваща възможност за дедукция, с много висок коефициент на интелигентност и с голяма способност за лидерство.

Аксел Ечевери е „непобедимият“, който притежава издръжливост, която превъзхожда на всеки един човек.

Мария Соледад Марини е жена, която притежава необикновена сила и боен дух.

Рубен Аги притежава кожа, която на практика е непробиваема. Изключителното качество на кожата му прави така, че може да устои на всякакъв тип нараняване.

Росарио Аумада е „кралица на лъжата“. Измами, мошеничества, нищо не може да избегне нейната орбита, когато става дума за измама. Математически гений, който не може да бъде проследен. Крадла с бели ръкавици.

Виолета Морано е жена с голяма способност за възприемане и възможност за визуализация, което ѝ позволява да прогнозира бъдещи проблеми.

Уго Албарасин е мъж с „двойна самоличност“. Сблъсквайки се с трудности, той се превръща в истински Рамбо, един елитен войник, притежаващ възхитителна техника и смелост.

Всички те сформират един уникален състав, който може да се противопостави не само на онези, които се опитват да дестабилизират системата... като злодеят Ливио Мусак – враг номер 1 в Монтерей, и Ронко Милевич – друг безмилостен грубиян... но също така и с недоразуменията в собствената си група, които са близки приятели, а някои дори се сближават в романтичен план, въпреки че според правилата, при които са станали част от тези екип, забраняват близки отношения между тях.

„Единствените“: една справедлива бойна група, за която ще се говори...

Източник: www.pol-ka.com.ar