Магическа младост (Mágica juventud)

Тази младежка драма се развива в една сграда и един ресторант, наречен „La Hamburguesa Mágica“, където всяка вечер се събират младежи. Именно там се запознава Мигел и Фернанда. Но Мигел крие тъмно минало, което застрашава настоящето му все повече.

Той е бил част от една банда, която е била разбита, а членовете й – задържани. Мигел излежава присъда в затвора и когато излиза, далеч от затвора, той се превръща в един недоволен от обществото младеж и започва да се държи много агресивно.

Със запознаването си с Фернанда, той открива истинската любов и главната причина да започне с опитите да се промени. Но тяхната връзка е застрашена от мига, в който Фернанда започва да навлиза в миналото на Мигел.

Той решава да сложи край на връзката им преди тя да научи цялата истина и така той изгубва единствената жена, която е обичал някога и която в действителност го интересува.

Когато установява, че не може да живее без своята голяма любов и единствената жена, която го кара да бъде по-добър, той прави всичко възможно, за да си я върне.

Източник: www.terra.com.pr