Милейди (Milady, la historia continua)

Незабравимата история на Делфина Тейлър - красавица с аристократичен произход, която е възпитавана като бъдеща принцеса. От съвсем малка я учат на необходимите маниери и правила. Тя е получила прекрасно образование и сега се подготвя за много важно събитие: да бъде представена в Обществото. Но Делфина дори не може да си представи, че в този особен момент в живота й тя ще срещне двамата най-важни мъже в живота си: Максимо и Федерико де Валадарес. Тези братя, които са пълни противоположности, са част от едно от най-богатите семейства. Разделени в ранно детство от своята своенравна леля - графиня Рехина де Валадарес, те са възпитани в различни условия.

Федерико е светски мъж, който ръководи семейния бизнес. Той е скован от условностите и правилата на висшето общество. Максимо, точно обратното, е израснал на село и обича свободата. След самоубийството на баща си, той решава да остане, за да изясни причините за смъртта на майка си, която е загинала преди 10 години в автомобилна катастрофа.

Делфина се влюбва във Федерико и се омъжва за него. Тя се смята за най-щастливата жена на света, но не подозира, че Федерико не се е оженил за нея по любов и че другият брат, Максимо, наистина я обича. Изгубвайки дъщеря си, разочарована от брака си, Делфина изпада в депресия, от която я изкарва Максимо. Но те не могат да бъдат заедно, през цялото време им пречат. Освен това, зад всички престъпления стои тъмния ангел на семейството - Рехина де Валадарес...