Моите вечни приятели (Mis amigos de siempre)

Настъпва момент в живота, когато „вечните приятели“ са като семейство.

Те са Симон, Хулиан и Мануел. Познават се от съвсем малки, от 8-годишна възраст, от един квартален клуб, където тримата са били част от детски футболен тим.

Животът ги е повел по различни пътища. И сега, вече 30-годишни и след като почти десет години не са се виждали, те преживяват много специална среща.

Хулиан – женкар до мозъка на костите си, е професионален футболен играч и живее в чужбина. След завръщането си в Буенос Айрес, той се влюбва безумно в Барбара, която практикува женски футбол.

За разлика от него, Мануел – самотен и носталгичен, е собственик на бар и не спира да си спомня отминалото време, когато не се е притеснявал за нищо, нито за сметки, които трябва да се плащат.

От друга страна, Симон, който се намира в криза със съпругата си Росио, майката на дъщеря му и отчужден с баща си Чоло, се занимава с логистика в транспортна компания, когато остава зашеметен от Таня.

Едно обаждане от Инес – майката на Хулиан и „алма матер“ за клуба, става причина за новата им среща: положението, което е изграждала дълго време, се срива и тя не намира във фалит. Касиерката Андрея не може да направи нищо пред настояванията на кредиторите: или ще покрие дълга си, или ще изгуби собствеността си. За да се справи с този пасив има само един изход: да участват в турнир, в който голяма компания е осигурила голям награден фонд. И така, накрая тя трябва да събере отбора, който се е разпаднал и преди време са се радвали на победи.

Мисията не е лесна. От една страна, трябва да спечелят шампионата, за да спасят любимия си клуб. А от друга – след дълги години, през които не са се виждали, тримата приятели искат да възстановят приятелството, което някога ги е събрало. 

Източник: www.pol-ka.com