Горещи новини (Noticias Calientes)

Докато на малкия екран Мария Химена и Луис Фернандо изглеждат идеална двойка, което очарова зрителите на новинарските емисии на TBC, в студията нещата са много различни – въпреки че между тях съществува химия, той не може да се контролира и като колибри да „прескача от цвят на цвят“, а тя се чувства разочарована от неговото поведение. Въпреки всичко, интересът да се поддържа висок рейтинг, ги подтиква да продължат с този фарс, без дори да полагат много усилия, тъй като тя не може да отрече чувствата към колегата си, които са напълно истински.

Към това трябва да се добави и натиска от страна на Олга Лусия – директор на продукцията, малодушна и алкохоличка, която иска само да се хареса на Д-р Плата, собственика на информационния канал.

Това, обаче, не е единствената история, която се развива из студията на TBC, където присъстват много необикновени персонажи, които също искат да играят главна роля. На първо място сред тях е Евер, операторът, който не пропуска възможност, за да подсили конкуренцията, която го противопоставя на Луис Фернандо за вниманието на жените. Това, което той не подозира, е, че онази, която се топи от любов по него е Мили - „пазителката“ на новините, самотна майка, която изгаря от неконтролируема ревност.

Там са Пили и Татяна – съответно водещите на спортните новини и на времето. Двете са много красиви, но и много различни. Докато Пили търси истинската любов и е наясно с Мария Химена, Тати е наясно, че интелигентността до никъде няма да я доведе, но пък извивките ѝ са способни да накарат всеки да изгуби контрол.

И накрая, в полза на всички, е Пеньита – апостол-ветеран в журналистиката. Именно той е главата на новинарския канал, въпреки че Олга Лусия го признава, само за да си „измие ръцете“. Той е стриктен, но справедлив и всички го опичат, независимо че критикува всички, включително Парамо и Уилсън, помощници и най-скоро постъпилите служители. 

Източник: www.canalrcnmsn.com