Никога не казвай сбогом (Nunca te diré adios)

Четири жени, само едно лице!

Историята разказва преживяванията на един мъж, който се влюбва три пъти, без да подозира, че винаги става дума за една и съща жена...

Младата и красива Маки се запознава с привлекателния Хуан Франсиско, когато един снимачен екип пристига в нейното село край бреговете на река Ориноко, за да снима рекламен клип.

Двамата млади се влюбват и се отдават един на друг, обхванати от магията на тази среща. Хуан Франсиско усеща, че я обича, но е сгоден за Фани, която пречи на връзката, която за Маки е искрена и изпълнена със страст и любов.

Когато младежът се връща в града се заклева, че ще се върне, а Маки, наивна и доверчива, го чака, бременна с дъщеря, която кръщава Флорсита.

Честният Хуан Франсиско не може да изпълни обещанието си, тъй като бащата на Фани го заплашва. Така той се оказва принуден да се ожени за годеницата и да изостави романтичните си мечти да се върне при Маки.

Съдбата решава Фани да разбере за съществуването на Флорсита и я подтиква да измисли зъл план, с който иска да унищожи Маки и да задържи дъщеря й. Планът има успей и Маки е изправена пред правосъдието и изпада в дълбоко отчаяние. Прави опит да се самоубие, но й попречва Рикардо, актьор и журналист, който се появява в живота й точно в този момент.

С помощта на този защитник, Маки решава да си отмъсти. Иска да раздаде справедливост, да си върне дъщерята и отмъсти на онези, които са й навредили и са се намесили грубо в живота й.

Под самоличността на Сорая, Кампанита и Консуело, Маки се завръща в живота на онези, които вярват, че е мъртва и спечелва сърцето на Хуан Франсиско, защитена всеки път от личностите. И така Хуан Франсиско се влюбва три пъти в същата жена. Защото съдбата му е Маки, а никой не може да се пребори със съдбата.

Източник: www.novebox.com