Рай (1989) (Paraiso (1989))

Магическото обаяние от първата среща пропада, когато самолетът, в който пътува Адриан Артуро, пада направо върху скромната къщичка на Ева Хулиета, предизвиквайки трагичната смърт на майка ѝ.

Този нещастен инцидент събира главните герои. Тя изпитва, едновременно, привличане и омраза към него, а той се чувства длъжник към нея както сантиментално, така и морално, тъй като я е оставил сирак.

Историята е в самото начало, когато след като са изминали двадесет години, Адриан Артуро се връща в прегръдките на настоящата си съпруга Федора и дъщерята, за която вярва, че е негова. Той се среща отново с Ева Хулиета и тази среща е неизбежна и болезнена...

Ева Хулиета сега е омъжена за вечния си приятел от село – Родолфо, който е отгледал сина на Ева Хулиета и Адриан Артуро, все едно е негов.

Нито Адриан Артуро, нито Ева Хулиета са престанали да се обичат и когато се виждат, въпреки изминалото време, откриват, че изпитват същата, че дори и по-силна любов един към друг.

Дъщерята на Адриан Артуро и синът на Ева Хулиета се запознават и започват нежен романс, изпълнен с препятствия, също както и красивата любов на родителите им.

Дали е възможно да се върне изгубения Рай!?...

Източник: www.venevisioninternational.com