Изпепеляващи страсти (Pasiones encendidas)

След смъртта на съпруга си, Мария Монтаньо научава, че детето, което е родила преди 23 години е живо, а не мъртво, както я е убедил нейния ревнив съпруг, когато детето се е родило преди сватбата им. Жената също така научава, че нейното дете живее с баща си Рикардо Рейес, майка му и съпругата му Елвира.

За да се запознае със сина си, тя се представя в дома на Рикардо, но там вместо един младеж открива близнаците Марсиал и Антонио, за които Рикардо твърди, че са деца от съпругата му. Самата Елвира е измъчена и ревнива. Тя приема погрешка Мария за икономка, а тя се възползва от това объркване, за да разбере какво се е случило със сина ѝ. Марсиал е добър и се държи добре с Мария, докато Антонио е прекалено надменен и презира жената.

Мария се запознава с Фернандо, съдружник на Рикардо, който се влюбва в нея... от друга страна, Лидия – съпругата на Фернандо, е влюбена във Франко Вега. Нейната дъщеря разкрива какво става.

В това време, Антонио и Марсиал, близнаците, се влюбват в една и съща девойка – Андрея, която е под опеката на Елвира... но пък Марта се влюбва в Антонио.

Мария е много объркана и не може да определи кое от момчетата е нейния син и освен това, тя сега е жертва на Рикардо, който се опитва да възроди любовта между тях.

Съпругът на Мария, който се оказва, че не е мъртъв и е приел самоличността на един от своите хора, се завръща напълно променен след пластична операция, с много пари и тъй като все още обича Мария, той я търси. Тя разкрива истинската му самоличност и продължава да го преследва, за да научи от него цялата истина.

Минават дни... полицията залавя самозванеца, Антонио се влюбва в Андрея, Марсия в Марта, а Фернандо, който разкрива тайния живот, който води Лидия, се развежда с нея и Мария най-накрая открива, че двете момчета са нейни синове и са заместили сина на Елвира, който се е родил мъртъв в деня, в който жестокия съпруг на Мария е изоставил двете новородени в градината на дома на Рикардо.

Като научава всичко, Антонио моли за пришка истинската си майка, която моли и двамата си сина да скрият истината от Елвира, но тя вече я знае... Мария и Елвира стават много добри приятелки.

Източник: www.network54.com/Forum/223031