Малката Виктория (Pequeña Victoria)

„Малката Виктория“ започва с раждането на едно бебе, което събира пътищата на четири жени, които са много различни, за които има много важно нещо: любовта към малката.
 
Ясмин е успешен изпълнителен директор, която е почти на четиридесет години. Тя наема, по един почти законен начин, утробата на Барбара, за да може да стане майка без да прекъсва успешната си кариера.
 
Барбара, от своя страна, се съгласява да износи детето като в замяна разчита на добро заплащане, което би ѝ позволило да помогне на майка ѝ и малкия ѝ брат, които живеят на юг.
 
Когато настъпва момента на раждането, тя моли за кола, с която да отиде до клиниката и така се запознава със Селва – шофьорката, която я придружава. Благодарение на нея, тя решава да не се разделя с бебето. Селва е гласът на опита, тъй като практически е отгледала сама братята си.
 
Освен това, в клиниката се появява Ема – транссексуално момиче, което – за изненада на всички, е основна част от тази история, ставайки донор на спермата.
 
Четирите жени нарушават протоколите за суброгацията и решават да поделят отглеждането на „Малката Виктория“, която ги изкушава и предизвиква да обичат.
 
Жените осъществяват лечебна връзка, която не идва от майчинството, а от връзката, която изграждат четирите около дъщерята на всички тях.

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/Pequeña_Victoria