Дива кожа (Piel salvaje)

Това е една любовна история, която се развива в света на блясъка и красотата, в съвременни градски условия, където градът служи като свидетел на ситуациите, в който героите се оказват.

Две семейства, икономически силни, си съперничат при завладяването на козметичния пазар: „MASCARADA“ и „CAPRICHO´S“. Есекиел Лопес Мендес и Фаусто Арагон де ла Роса са начело на двата консорциума. От известно време, двете страни са си обявили война на живот и смърт като са увлекли в тази война и своите деца. Едно нечестно състезание, изпълнено с измамни действия, бойкоти и кражби на патенти – това е и ежедневието и на двете семейства.

Камила Еспино – главната героиня в тази история, е красива девойка, обикновена, борбена, остроумна, забавна и импулсивна, която преминава като вихрушка и оставя пълна бъркотия след себе си. Улицата е била домът ѝ през първите години от живота ѝ, докато като тинейджърка се настанява в приют за момичета, поддържан от монахини и е осиновена от една от монахините, която приема за своя майка.

Максимилиано Ескивел – главният герой, е биологичен син на магната Есекиел Лопес Мендес, който, въпреки че не си е направил труда да го признае, се е погрижил за неговото образование. Макс е успешен бизнес адвокат, който работи в семейната козметична компания „MASCARADA MAKEUP“. Майка му, Марселина Ескивел, е жена с деликатно здраве, а медицинска сестра се грижи постоянно за нея.

Животите на тези две семейства, както и на други персонажи се преплитат по необичаен, но интересен начин, както става и в реалния живот...

Източник: www.televen.com , es.wikipedia.org/wiki/Piel_salvaje