Бедната милионерка (Pobre millonaria)

Фернандо Андрес дел Кастийо е натрупал огромно състояние. Той е собственик на „Triton" - една от най-големите компании на международния пазар. Да бъде единствена наследница на богатството му, е като огромен товар за Исабел - красива и блестяща девойка, която се смята за непривлекателна и безполезна заради комплексите, които собственият й баща й е предизвикал след като постоянно я сравнява с изчезналата й майка, красивата Аманда.

Луис Артуро е честолюбив младеж, който е от средната класа. Той работи за дон Фернандо като началник на логистиката при доставка на „контейнери" през Панамския канал.

Фернандо, отегчен, че дъщеря му постоянно се крие, принуждава Исабел да започне работа в семейния бизнес. И така, Исабел още през първия си работен ден се запознава с Луис Артуро, с когото трябва да работи.

Дамяна Буендия, племенница на Аманда, и която за изненада на всички, много прилича на изчезналата съпругата на магната, пристига изненадващо в дома на леля си. Тя бяга от Маями, където, тя вярва, че е убила съпруга си Ариел - мошеник, преследван от Интерпол.

Неочакваното посещение на Дамян предизвиква истинско емоционално земетресение. Лусиана, зълвата на Фернандо, се бои че нейната голяма тайна ще бъде разкрита. В действителност, Дамяна е истинската дъщеря на сестрата на Аманда, която Лусиана е разменила малко след раждането с малката си двумесечна дъщеря, Исабела.

Дамяна не помни, че е имала авантюра с Луис Артуро, но скоро той самият прави всичко възможно, за да освежи паметта й. Така двамата възобновяват своя горещ романс. Тогава те измислят сложен план как да се домогнат до състоянието на Дел Кастийо - те обзалагат кой първи ще се ожени за един от двамата милионери: Исабела или Фернандо дел Кастийо. Така Луис Артуро и Дамяна ще бъдат богати, като при това сключват споразумение, че след брака двамата ще си останат любовници. Луис Артуро се съгласява да участва в облога, но след време започва да изпитва необяснимо привличане към невинната Исабела.

Персонажите:

Исабела

Красива и брилянтна девойка, която страда от комплекс за малоценност, който й е създаден от баща й, милионерът Фернандо Андрес дел Кастийо, собственикът на „Triton". Тя се крие от всички и от всичко зад своите книги и в усамотението на „La Guarida", едно прекрасно имение в околностите на Панама.

Луис Артуро

Амбициозен и популярен мъж от средна класа. Работи за Дон Фернандо като началник на логистиката в самия Панамски канал. Заедно с Дамяна се обазалаг кой първи ще се ожени за милионер. Луис Артуро се включва в облога, но постепенно започва да изпитва необяснимо привличане към невинната Исабела.

Дамяна

Безскрупулна и амбициозна, тя преследва богатството на чичо си Фернандо Андрес дел Кастийо, в която той вижда своята обожавана Аманда без да подозира, че тя е истинската майка на Дамяна.

Източник: www.telemetro.com