От любов към теб (Por amor a vos)

Отваря се една врата към нови история и нова любов!

Понякога живота с други хора може да бъде сложен. За управител (домакин) на сграда, животът на останалите са част от собствената му история.

Маргарита Карлони е жена, която по стечение на обстоятелствата трябва да остане в дома без да има идея какво може да прави. Тя е придружена от сина си, Леон. В новия си живот, тя получава подкрепа от страна на Бето Балдес, хазяин на сградата, благороден и спокоен човек, който живее в постоянни конфликти с жена си.

Маргарита среща Маурисио Сасоне, малко невротичен одонтолог. Маурисио и Бето са пълна противоположност и двамата се опитват да спечелят сърцето на Маргарита по различни начини.

Маурисио има дъщеря, Жасмин, която е на път да се омъжи, но всичко се променя, след като се запознава с Леон.

Ако това не е достатъчно, трябва да се спомене, че Маргарита пази голяма тайна: Леон в действителност не е неин син, а на сестра й Селва. И за да се влошат нещата, бащата на младежа може да бъде както Бето, така и Маурисио, дори и Армандо, мрачния администратор на сградата.

Така започва тази история, която в ежедневието на очарователния свят на съвместното съжителство животът е изпълнен с трагедии и комедии, ужас и страст, битки и нежност.

Всички се нуждаем от това да научим къде, как и кога ще настъпи щастието в живота ни. Има ли портиер, който да отвори вратата?

Персонажите:

Бето Балдес

Управител (домакин) на сграда. Добър мъж, спокоен. Семейният му живот е изпълнен с конфликти, но той дори за миг не си помисля да бъде неверен. Всичко се променя с появата на Маргарита в живота му. За първи път от много години той усеща сърцето си живо. Той не знае, но е един от възможните бащи на Леон.

Маргарита Карлони

Трудолюбива и честна жена, която след обрат в живота трябва да отговоря за една сграда. Повече от двадесет и пет години тя пази тайна:синът й Леон не й е биологичен син, а е син на сестра й Селва, която го е изоставила съвсем малък. Маргарита не е разкрила пред никого, че в сградата живеят и тримата предполагаеми бащи на Леон.

Леон Карлони

Син на Маргарита. Работи в автомобилния сервиз на Армандо, но истинското му желание е да танцува танго. Заедно с Жасмин започва да изпълнява това свое голямо желание, превръщайки танца в убежище на това, което и двамата изпитват.

Маурисио Сасоне

Вманиачен одонтолог и президент на консорциума, в който работи Маргарита. Вдовец с една дъщеря, която следва неговите стъпки в професията. Животът на Маурисио е прекалено спокоен, следва една монотонна рутина. Всичко се променя, когато се запознава с Маргарита. Той също не подозира, че може да е истинския баща на Леон.

Жасмин Сасоне

Дъщеря на Маурисио. Изпълнена със скрупули, отговорна девойка, която е стъпила здраво на земята. Тя е готова да развали годежа си, след като среща Леон. С него преживява силна страст, която я кара да преосмисли всичко.

Мартиниано Луна

Ветеринар. Годеник на Жасмин, за която иска се ожени. Но плановете му се променят, когато се появява Леон. Болезнено ревнив, той изпитва желание да убие съперника си.

Армандо Молинари

Администратор на комплекса от сгради и също така, без да подозира, вероятен баща на Леон. Живее със съпругата си Елвира повече от тридесет години, но има любовници навсякъде. Той притежава няколко апартамента, а също така автомобилен сервиз и бар в квартала. Занимава се и с тъмни сделки.

Бети

Най-добрата приятелка на Маргарита и се познават още от времето, когато тя и Оскар все още са били годеници. Жена, която се разбира с всички от квартала и знае историите на всички.

Хуанка

Верен приятел на Бето и също така управител (домакин) на една от сградите. Ухажор на Бети, която не може да забрави бившия си годеник, Оскар.

Мария Консепсион Молинари

Работи като секретарка на Маурисио в кабинета му. Тя мечтае за голямата любов, която се е появила преди време и е много по-близо, отколкото тя си мисли.

Пласидо Домингес

Дясната ръка на Армандо и е готов на всичко, за да заеме полагаемото му място.

Нито Хил

Постоянно тренира бокс, но така и няма особени успехи. Мъж с добро сърце, обичан от хората в квартала.

Флора

Майка на Маргарита, Флора и Оскар. Има проблеми - постоянно използва лъжи и хитрости, за да постигне всичко, което иска, но това също така я изпълва с вина. Колкото и да се опитва, не може да се промени.

Анхела Торалес де Балдес

Опитва се да поддържа брака си с Бето жив, но той е от години в тежка криза. Манипулативна и лъжлива жена. Въпреки че превръща живота му в ад, тя е способна на всичко, за да не изгуби Бето.

Иполито

Най-добрият приятел на Леон. Работи заедно с него в сервиза. Един ден осъзнава, че Марилина не е голямата му любов и иска да си даде втори шанс, за да обикне подходящата жена.

Адриано Кортес

Живее с Пенелопе и не е посмял да я напусне, въпреки че животът му с нея е непоносим. Помага на другите с карти Таро, но така и не може да внесе ред в своя собствен сантиментален живот. Чувства се привлечен от Хуанка, въпреки че е наясно с едно - едва ли ще му се предостави някаква възможност.

Пенелопе Кортес

Живее с брат си Адриано и никога през живота си не е имала сериозна връзка. Преподавателка по пияно в квартала и постоянно се притеснява от това, което ще кажат хората.

Елвира Батани де Молинари

Съпруга на Армандо. Благодарение на мошеничество, тя успява да прехвърли всички пари и акции на съпруга си на свое име. Тя знае, че има икономическа власт в семейството и се възползва максимално от това в своя полза.

Марилина Балдес

Дъщеря на Бето и Анхела. За съжаление, тя е наследила характера на майка си. Годеница на Иполито, но в действителност го използва, за да се сближи с най-добрия му приятел, Леон.

Източник: www.canal13.com.ar