Да те обичам така (Quererte Así)

Историята започва преди години, когато Емилия Дънкън, тогава 17-годишна, се влюбва безумно в Амилкар, шофьорът на семейството. В резултат на тази любов се ражда Паулина. Бащата на Емилия – Дон Антонио Дънкън, плаща на Амилкар, за да изчезне от живота им и принуждава дъщеря си да се омъжи за Густаво Наварете, вдовец с малка дъщеричка, Габриела. Бракът между Емилия и Густаво е истинска катастрофа, въпреки че той я обича...

Сега, 25 години по-късно, Емилия е доминираща жена и силна личност, акционерка в няколко луксозни туристически комплекса, но единствената ѝ голяма цел в живота ѝ е да се превърне в мажоритарна акционерка и да има пълен контрол над хотелиерската компания на баща си. Въпреки всичко, в завещанието си Дон Антонио оставя голяма част от богатството си на Паулина, която ще получи наследството си в деня на сватбата си.

Дълбоко в себе си, Емилия мрази дъщеря си Паулина, защото чувства, че по нейна вина никога не е могла да бъде щастлива в живота си и за това не позволява на младата жена да бъде щастлива с Франсиско, скромен лекар, наскоро дипломиран, с когото Паулина се запознава с Йелапа няколко дни преди да се омъжи за Алберто, наложил се инженер, с когото Паулина се познава от детство, благодарение на дългогодишното приятелството и общия бизнес между родителите им.

Паулина и Рафаел изживяват една красива любовна история в Пуерто Ваярта, където разликата в социалното и финансовото им положение не се забелязва. Но Емилия, Алберто и Габриела (която ненавижда Паулина заради късмета ѝ, а също така – любовница на Алберто) правят всичко възможно, за да ги разделят и да отнемат богатството, което по право Паулина трябва да получи.

Ще успеят ли интригите и лъжите да разделят двама, които са предопределени от съдбата да бъдат заедно?!

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Quererte_así