Винаги ще те обичам (Siempre te amare)

За всички бракът между Виктория и Маурисио Кастиляно е просто идеален. Но всеки, който се е запознал със семейството по-отблизо... знае, че нещата не стоят така. Всичко би било прекрасно, ако не е силната ревност на Маурисио. Маурисио и Виктория се обичат силно, но ревността прави брака им непоносим. Един от клиентите на Маурисио, известният художник Хулио Гранадос, избран от съдбата, за да запали искрата на конфликтите, които се подклаждат от лъжи и недоразумения и ще объркат живота на Виктория. Всички смятат, че Виктория се е качила в него, защото е искала да избяга с любовника си. . Влакът, с който пътува Виктория, дерайлира и всички вярват, че тя е мъртва. Особено Маурисио, който се изпълва с огорчение, заради загубата на съпругата си. Както и да е, Виктория се спасява от ужасната катастрофа и успява да избяга от Рекс, побърканият човек, който я държи, защото я мисли за отчуждената му съпруга. Но Виктория оживява. Веднага след като се възстановява от операцията, тя се връща в дома си, което през това време е заминало... в неизвестно направление. Само един слуга й казва, че семейството се е канело да замине някъде в Испания. И така, в един ден Виктория Кастиляно загубва всичко... дома си, съпруга си и... двете си деца: Антонио и Едуардо.

В отчаянието си Виктория не знае какво да прави. Тогава тя отива в парка, садя на една пейка и се разплаква. Виждайки плачещата жена, едно момиченце на 10-ина години отива при нея и й предлага помощ. Тогава, Росана (така се казва малкия ангел) завежда Виктория в една голяма къща, където й предлагат работа, храна и покрив над главата. Там започва нейната кариера като актриса. В този момент на голямо отчаяние, надеждата на Виктория пламва отново от Росана и Роман, които правят всичко възможно да започне издирването на семейството й. Роман е млад и привлекателен театрален продуцент от Испания, който открива нейния талант и я окуражава да се включи в театъра. По този начин тя ще може да пътува много и ще има възможността да открие изгубените хора, които обича.

Минават 10 години. Виктория Кастиляно, вече позната като Ампаро Ривера, става известна испанска актриса. Тя е забележителна актриса. В този момент тя има всичко: пари, слава и всичко, което поиска... но няма семейство. Тя в продължение на десет години издирва семейството си из цяла Испания и Европа, но така и нищо не открива. Тогава тя решава да се върне в Чихуакио (градът, в който е живяла преди 10 години със семейството си) и още веднъж се опитва да разбере нещо за Маурисио и децата. Когато пристига, тя открива все още пустия си дом. Но намира писма от Маурисио и разбира, че са отишли в Мексико. Тогава Виктория се отправя в Мексико, за да се доближи до децата си. Тя променя своя имидж и се променя до неузнаваемост. Тогава тя започва да действа. Тя научава, че Антонио с нежност си спомня за майка си, докато Едуардо с ненавист си спомня за нея, защото той си мисли, че тя е изневерила на баща му. Виктория се приближава до децата си под името Ампаро Рива, но не всичко е толкова лесно, както изглежда... Но това, което тя е мислела за най-щастливия момент в живота си, се превръща в драма изпълнена с нараняваща истина, любов, измама, страст, огорчение и най-накрая ще ни покаже, че в този живот има добро, лошо и има непростими неща...