Без позволението на родителите ти (Sin permiso de tus padres)

Поколение, което пише историята!

Това, което правим без позволението на родителите си, като цяло, има особен вкус. Вкусът на риск, приключение, свобода...

Това е S.P.P.: място, където се срещат младежи и девойки, чиито водени от собствените си желания и воля, разказват своята история с един весел и забавен тон, тон, с който дори за най-сериозните проблеми съществува лъч надежда, уповавайки се на хумор и учение.

S.P.P. се ражда с желанието да се чуе гласът на новото поколение. На екрана се разкриват в пълна светлина техните мечти, отчаянието и страховете им, радостите и надеждите им. Но очакванията са високи: историята се опитва чрез езика на съвременните младежи да пресъздаде живота им така, все едно зрителите гледат в огледалото собствения си живот. Оживяват напълно независими една от други истории, през които преминава обща нишка, която свързва тази възраст, когато се предпочита да се поиска прошка, отколкото да се помоли за позволение.

Във всеки епизод от сериала се появява нов персонаж, ново място и нови анекдоти. По този начин се подрежда пъстроцветна мозайка, на която зрителите се усмихват широко, приемат радостите и тъгите с изненадваща емоция.

S.P.P. описва поколението, което се е родило в ерата на технологичен бум и външни влияния, но придържащи се към корените си...

Източник: www.comarex.tv