Без свян (Sin Vergüenza)

Заснета в Богота, това е динамична история за четири жизнени, чувствени и упорити героини, които са свързани с голямо приятелство и са собственички на магазин за бельо, наречен „Sin Vergüenza“ (Без свян). Това са:

Рената Сепулведа, неомъжена, бездетна, с висок пост администраторка, която се възползва от връзката си с женен си шеф, Раймундо Монтес. Неговата съпруга, Меме, контролира половината от компанията, в която работят.

Палома Сан Мигел, бохемска майка, която иска да стане дилър на произведения на изкуството. Двете й деца са Роке и Канделария. Палома трябва да избере между настоящия си красив приятел Рафаел Велес и бившият си съпруг, Хулиан.

Маите Контрерас управлява магазина за бельо. Жена с прекалено свободен дух, която продължава да живее като тинейджър, се среща с Кике, много по-млад мъж от нея. Освен това, с нея живее майка й, която не иска да я оставя сама. Преживява истински шок, когато синът й, Висенте, се разболява най-неочаквано. Маите трябва да се свърже с Мак, бащата на детето, когото не е виждала единадесет години.

Фернанда Монтес, учителка в детска градина. Тя е майка, посветила се на двете си малки момичета, Исабел и Ана. Фернанда се натъква на Кристобал, стара любов, който я кара да прогледне и да осъзнае, че страстта е напуснала семейството. Съпругът й, Ернесто дел Рио, също работи за Раймундо и Меме.

Неразделни от деца, тези страстни жени споделят и най-интимните си тайни една с друга, включително романтичните връзки, авантюрите и сърдечните болки. Всяка една от тях има своя уникална индивидуалност и търси любов, дружба и реализация по различен начин.

Този очарователен квартет осъзнава, че съвременният живот не е приказката, за която преди години са мечтали.

Източник: www.wikipedia.org