Просто майка (Solo una madre)

„Solo una madre“ разказва историята за проблемите, които предизвиква размяната на две бебета и силата на една майка, за да отгледа детето си...

Лусеро е млада жена, която работи като продавачка на цветя на пазара. Тя трябва да замине за САЩ, за да се сбогува с баща си, който е тежко болен и може би няма да живее още дълго.

След смъртта на баща ѝ, Лусеро е изгонена от мащехата си, но получава помощ от Евер – перуанец, който се преструва, че е собственик на бар, докато в действителност е просто чистач.

Лусер и Евер се влюбват, прекарват една нощ заедно, след която тя се прибира в Лима.

Няколко седмици по-късно, в Перу, Лусеро открива, че е бременна...

От друга страна, Маржори е богаташка дъщеря, надменна и арогантна, която, също като Лусия, очаква дете от Фелипе, съпруга ѝ.

Няколко месеца по-късно, Лусеро и Маржори раждат в един и същи ден, в един и същи час. Детето на Маржори се ражда с респираторни проблеми и има голяма вероятност да не оцелее, докато детето на Лусеро се ражда напълно здраво.

Майката на Маржори – Вики, е готова на всичко, за да избегне трудности за дъщеря си и за семейството си. За това тя измисля план – да смени болното дете на дъщеря ѝ със здраво дете, родено по същото време. И така, двете бебета са разменени – Лусеро получава болното дете, което вярва, че е нейно, а Вики и семейството ѝ се прибират със здравото дете.

Лусеро не се отказва, нито се отчайва и любовта към детето ѝ (което в действителност не е нейно) е толкова голяма, че може да понесе всички несгоди. Лусеро е готова на всякакви саможертви стига детето ѝ да се развива нормално...

В крайна сметка, размяната на бебетата носи проблеми и на двете семейства...

Една история, изпълнена със страст, саможертва, напрежение и истинска майчина любов.

Източник: http://www.delbarrio.pe/ , http://www.americatv.com.pe/ , https://es.wikipedia.org/wiki/Solo_una_madre