Всичко за нея (Todo sobre Camila)

Какво се случва, когато млада жена попадне в капана на свят, изпълнен със страст, интриги и желание?

Какво се случва, когато нейният живот, нейното бъдеще и нейната съдба са белязани от желанието на жесток и безскрупулен мъж?

Камила е студентка по икономика. Принадлежи на семейство с минала слава. Баща й е умрял, преследвайки мечтите си – той е бил романтичен еколог. Майка й, Флоренсия, е по-скоро практична, честолюбива и харесва лукса и добрия живот. За това, Камила приема бавачката си като майка – тя й дарява много любов и разбиране.

Преди години, годеникът на Камила я изоставил, защото е разбрал, че тя и семейството й не са богати вече. От миналия им живот са запазили само голямата си къща.

Камила работи като сервитьорка в един клуб. Там я среща Едуардо Бонфил, който от коментарите на приятеля си научава, че Камила е девствена. Той се обзалага с Фелипе, че той (Едуардо) ще бъде първия мъж в живота на Камила и отнемането на нейната девственост може да му донесе един милион долара.

Едуардо започва да търси начин да се сближи с Камила на всяка цена. За това той смята да й помогне за Фондацията „Монтес де Алба“, която е била основана от бащата на Камила. На срещата във фондацията пристигат различни еколози, сред които е и Алехандро от Еквадор. В мига, в който двамата се виждат, стрелите на Купидон ги пробождат и двамата се влюбват един в друг. Алехандро се възползва от объркването и под чужда самоличност (човек, който трябва да подпомогне фондацията финансово и когото Камила е очаквала да срещне) се сближава с Камила. Алехандро не прави това с лоши намерения, той само иска да опознае по-отблизо Камила. Още същия ден, двамата политат – Алехандро е почитател на екстремните спортове и поднася едно ново изживяване на Камила, „парасейлинг“ (летене с парашут, теглен от моторна лодка).

Налага се Алехандро да се върне в Кито, Еквадор, за да помогне на баща си, който преживява инфаркт.

Едуардо не губи време и продължава с опитите да се сближи с Камила. Но тя не се поддава на ухажването му, тъй като не спира да мисли за Алехандро.

Когато положението в Кито се нормализира, Алехандро се завръща в Перу, за да поговори с Камила и да изясни какво е станало. Точно тогава Едуардо се намесва и заявява на Алехандро, че Камила е негова любовница и че те отдавна са заедно. Дори му казва, че смятат да се оженят. След като Камила потвърждава, че с Едуардо са прекарали известно заедно, Алехандро е убеден, че няма шанс с нея и че Едуардо му е казал истината.

Алехандро заминава за Еквадор много тъжен и разочарован. За това, в Кито той се събира с бившата си годеница, Клаудия, която настоява той да се установи там, за да помага на майка си. Алехандро се чувства задължен да се погрижи за хотелската верига на баща си, тъй като той е много болен и има нужда от една добра почивка.

Едуардо разбира, че за да спечели облога, той трябва да направи всичко възможно, за да раздели младите влюбени. За това той става съдружник в хотелската верига на Алехандро, а по-късно, възползвайки се от неопитността и гордостта на Алехандро, му залага капан, за да поеме контрола над хотелите. Не след много време, заради зле взето решение, Алехандро става само администратор на хотелите, а Едуардо му поставя условия.

В Перу, Едуардо прави така, че майката на Камила да се влюби в него, но използва друго име. В основата на това стои измама – той я принуждава да подпише разписка за дълг. По-късно Флоренсия разбира, че се е влюбила в същия Едуардо Бонфил, който е влюбен в дъщеря й. Тогава Едуардо изпълнява плана си – шантажира Флоренсия. Ако тя не му помогне с Камила, той ще я остави на улицата или ще вкара в затвора дъщеря й. За това Флоренсия настоява Камила да приеме Едуардо. Камила го приема, но най-вече защото се чувства много самотна – така и не успява да се разбере с Алехандро и да изясни недоразумението.

Камила се чувства зле, тъй като Едуардо прави така, че да я уволнят от работа. В този момент се намесва Фелипе – той й помага, като й дава работа и по този начин пречи на Едуардо да спечели облога. Той дори помага на Алехандро и Камила да се видят отново.

Едуардо се намесва и в обучението на Камила – опитва се да й попречи да се дипломира.

Камила приема предложението за брак на Едуардо. Едуардо планира да организира годежа им на яхта, която да се установи точно срещу един от хотелите на Алехандро. Всъщност, хотелът вече е собственост на Едуардо заради неправилно решение, взето от Алехандро, който се чувства ужасно заради това.

В хотела, Алехандро се среща с Камила. Тя му съобщава за годежа си с Едуардо, тъй като не иска той да разбере от друг.

Едуардо настоява веднага след годежа да се върнат в Перу, за да съобщят пред пресата добрата новина. Камила приема.

На яхтата, след като Едуардо подарява на Камила годежен пръстен за един милион долара, Камила чува разговор между Фелипе и Едуардо. По този начин разбира цялата истина и това, че Алисия, помощницата на Едуардо, е и негова любовница. Камила напуска яхтата и започва да бяга, но преди това оставя пръстена с бележка.

На плажа, Алехандро е много зле – баща му е умрял, а той се обвинява, защото е взел неправилно решение, предизвиквайки по този начин кончината на баща си. Изведнъж, той забелязва тяло във водата и е много изненадан – това е Камила. Той я откарва в дома си на плажа и двамата прекарват нощта заедно.

На следващия ден, Камила се скрива, защото вярва, че Алехандро е част от плана на Едуардо.

В началото, всички смятат Камила за мъртва. Но Алехандро започва да я издирва. Освен това, той е убеден, че Едуардо го е излъгал в Перу, че с Камила са любовници, тъй като той е установил, че тя е била девствена.

Алехандро открива Камила и я убеждава, че няма нищо общо с плановете на Едуардо. Той я отвежда да живее в дома му в Кито.

Междувременно, Едуардо наема детектив, който да издири Камила и да я накара да върне пръстена. Никой не подозира, че Алисия е направила фалшификат на пръстена и Камила е обвинена в кражба...

„Всичко за нея“ е история за страст... страст на двама мъже, Алехандро и Едуардо, към една жена – Камила Монтес.

Източник: www.telenovela-world.com , www.venevisioninternational.com