Истинска звезда (Totalmente Demais)

Елиза е млада жена, която живее в района на Рио де Жанейро заедно със семейството си. След като се забърква в сериозен проблем, тя решава да избяга в столицата и започва да живее из улиците на града. Въпреки занемарения си вид, Елиза привлича вниманието със своята красота. Тя се излага на опасност по улиците и този, който забелязва, че тя е в опасност и се опитва да я защити е Джонатас – един младеж, който се е провъзгласил за „бизнесмен на улиците“. През седмицата, той припечелва малко пари като продава бонбони през деня и охранява автомобили през нощта. За пести пари, той се връща в семейния дом, които живеят далеч, в края на седмицата. Елиза е недоверчива и в началото не приема помощта на Джонатас. По-късно осъзнава, че не може да се грижи за себе си и така започва приятелството ѝ с него, а това приятелство малко по малко се превръща в любов. Елиза и Джонатас живеят в едно изоставено кино, в квартал Фатима. Освен това, той я учи да припечелва пари като продава цветя по улиците.

Докато едни живеят на улицата и използват своята креативност, за да свържат двата края, друго живеят в напълно различен свят. В случая, това е директорката на списанието „Напълно различни“ - Каролина, и на бонвивана и собственик на агенция за модели – Артур. Дългогодишни приятели и любовници в свободното си време, тази интимна връзка нови едно и също конкурентно поведение в законния свят. Съчетанието на двамата не може да бъде по-експлозивно: тя е способна на всичко, за да постигне онова, което иска, а той обича да се забавлява без да се замисля за последиците от своите действия. Като създатели на конкурса „Напълно различно момиче“, те постоянно се карат, а това сблъсква Артур с Елиза. Той е отговорен за отвеждането ѝ от улиците и въвеждането ѝ в света на модата, готова на всичко, за да стане победителка в този конкурс. Но близостта между тях се превръща в мания за Артур.

От бездомница и продавачка на цветя по улиците до най-цитираното име за титлата в конкурса, Елиза достига ниво, за което никога не си е мечтала. Новият ѝ живот я отдалечава от Джонатас, който никога не се отказва от любимата си и винаги намира начин да я открие. Чувстват на Елиза към Джонатас са неповторими, но Артур се превръща за нея в „приказния принц“ и да се поддава на чара му. Но на пътя ѝ се изправя Каролина, която има голяма мечта и вижда Артур като идеалния човек, който да ѝ помогне да я реализира. Тя мечтае да стане майка. Само че появата на Елиза спъва изпълнението на целите ѝ и тя не пести средства, за да я провали...

Източник: www.teledramaturgia.com.br , globo.com