Аржентинеца Валентино (Valentino, el argentino)

Две страни, една много забавна история!

Аржентина и Колумбия се обединяват в една невероятна копродукциа - „Valentino, el argentino". В нея се преплитат истории за любов, подправени с голяма доза хумор.

Валентино е стеснителен младеж, който е страдал през цялото си детство. От съвсем малък, той е принуден да се крие от останалите момчета, които постоянно го бият. Но животът му би бил още по-нещастен без помощта на приятелката му Маргарита - силна девойка, която винаги го защитава и подкрепя.

Въпреки всички тези превратности, с времето нещата за младия Валентино започват да се променят. Майка му, Тереса, се оказва една много страхлива и неуверена жена, която от години крие една важна тайна от него. Тя решава да разкрие тази тайна, която може да промени живота му напълно. Тереса му признава, че баща му е аржентинец, но не какъв да е, а собственикът на „La Pampa".

Тази новина преобразува по драматичен начин младия Валентино. Същата вечер от огледалото му се появява Alter Ego (Промененото му Аз), който е самият той, но изпълнен с увереност и високо самочувствие. Така се ражда Аржентинеца Валентино. Той се превръща от пълен загубеняк в невероятен съблазнител. Всички жени падат в краката му...

И вече порасналата Маргарита остава до него като безусловна приятелка, въпреки че в действителност е отчаяно влюбена в него.

Това състояние на „неустоим любовник" носи много проблеми. И отново майка му прибягва до действия. Тя му разкрива втората тайна - баща му е жив, но живее в Аржентина. И така той заминава в Аржентина заедно с Маргарита, с намерението да се запознае с него.

Но също както в мисълта, че „Не всичко, което блести, е злато", Валентино се сблъсква с неочаквани ситуации - някои сложни, други забавни, в които жените играят главна роля.

Персонажите:

Валентино

Срамежлив, затворен и много изстрадал. От съвсем малък е понасял насмешките на другите деца. Израснал е, вярвайки че баща му е починал, докато майка му не разкрива тайната на живота му, която му помага да се промени, превръщайки го в един съблазнител, силен и самоуверен. Неочаквани, забавни и сложни ситуации с противоположния пол го съпътстват в новия му живот.

Маргарита

Безусловна приятелка на Валентино от съвсем малка, която винаги го е защитавала и е била винаги с него. Решителна и отчаяно влюбена в младежа, тя не го изпуска от поглед нито за миг. Готова е да рискува всичко в името на любовта си.

Аржентинеца Валентино - Alter Ego

Изпълнен със самочувствие и самоувереност. Той е фаталният мъж - всяка жена, която го види, го пожелава. Неговата буйна личност го забърква в сложни и комични ситуации.

Източник: weblogs.canal13.com.ar