Обикни ме отново (Vuélveme a querer)

История за любов, драма и предателство!

Мариана Монтесинос е една красива и елегантна девойка, без съмнение една много фина жена и шампионка по езда. Тя се влюбва в Рикардо Роблес, един много красив тип, превъзходен икономист и финансов съветник на важни компании. И така, любовта става свидетел на история, изпълнена със страст и обвързва двамата млади. Несъмнено, Рикардо е много щастлив с нея и успява поне за кратко да забрави за убийството на баща си... за което се е заклел да си отмъсти.

Рикардо става свидетел на убийството на баща си. Тогава той е бил много малък и намразва от дъното на душата си убиеца, който му е отнел човека, когото най-много е обичал - баща му. Самуел Монтесинос е името на човека, който е отнел живота на бащата на Рикардо, който същата нощ, в пристъп на гняв, изнасилва съпругата му, Лилиана Акоста.

Лоренса Акоста, сестрата на Лилиана, научава какво е извършил Самуел и принуждава Самуел да се омъжи за нея, заплашвайки да го издаде на властите.

И така, Самуел се оженва за Лоренса и незабавно избягва от страната. Лоренса се възползва от ситуацията и затваря Лилиана, собствената си сестра, в една психиатрична клиника. Точно на това място тя ражда Мариана, плод от изнасилването на Самуел, която е изтръгната от ръцете на майка си. След това Лоренса излъгва Самуел, че имат дъщеря.

Мариана израства сред лукс, във висшето общество и се превръща в прекрасна жена, уверена и доволна от себе си, тъй като тя е светлината в очите на баща си, на когото се възхищава и уважава, без да подозира неговата истинска и зла същност.

Рикардо, след като научава, че Мариана е дъщерята на най-големия му враг, пристъпва към своето отмъщение. От този момент той започва да показва на Мариана другата страна на своята личност: властолюбива, горда и доминираща личност, която разбира, че тя е част от живота му.

По този начин, Рикардо и Мариана се оказват хванати в капан от любовта и омразата и се борят да скрият истинските си чувства. Рикардо успява да разори бащата на Мариана и под заплахата да го вкара в затвора за престъплението, което той знае, че е извършил, го принуждава да му даде ръката на дъщеря си, за да се оженят. Самуел Монтесинос, който се оказва притиснат до стената, разговаря с дъщеря си и успява да й повлияе, убеждавайки я да се омъжи за Рикардо.

Бракът се превръща в една битка на титани, но страстната и дълбока любов, която изпитват един към друг, става все по-видима с всеки изминал ден. Това е борба между доминирането и подчинението, която двамата довеждат до краен предел, въпреки че тайно двамата продължават да се обичат.

Мариана накрая прощава на Самуел, тъй като той я е отгледал с любов. Но връзката между Мариана и Рикардо се превърща в мъчение и много се усложнява, тъй като Лоренса ги излъгва и ги кара да мислят, че са брат и сестра.

Лилиана, истинската майка на Мариана, успява да избяга от психиатрията и научава за случилото се. Тя им казва, че тя никога не е имала връзка с бащата на Игнасио, бащата на Рикардо, и че бащата на Мариана наистина е Самуел.

Лилиана забелязва страданията на двамата, които се разделят и решава да ги събере отново. Но преди това й се налага да се изправи срещу Самуел и сестра си Лоренсо за това, което са извършили, тъй като те я заплашват да я върнат в психиатрията. Противопоставянето е толкова ужасно, че Самуел претърпява апоплексия, а Лоренса използва възможността, за да избяга.

Дали ще успеят Мариана и Рикардо да простят цялото зло, което са им причинили, за да могат да започнат нов живот?

Персонажите:

Мариана Монтесинос

Възпитана и горда девойка, професионална ездачка. Дъщеря на Самуел Монтесинос и Лилиана Акоста, която Самуел е изнасилил, но е убедена, че е дъщеря на Лоренса. Като единствена дъщеря, тя е светлината в очите на баща си. Влюбва се в Рикардо и преживява най-жестокото унижение, когато разбира, че е жертва на едно отмъщение. Тя се жертва за баща си, въпреки че знае за тъмното му минало.

Рикардо Роблес

Мъж с различни лица, брилянтен икономист и финансов съветник. Въпреки че триумфира в професията си и има красив годеница, живее измъчван от убийството на баща си, за което се е заклел да отмъсти. Мрази Самуел Монтесинос и очаква момента, когато ще му отмъсти. Влюбва се в Мариана, но когато разбира, че е дъщеря на Самуел, решава да я използва за своето отмъщение.

Гуадалупе Мехия

Бавачка на Мариана. Една много добра жена, която крие ужасна тайна. Синът, който има, е син на Самуел, въпреки че той никога не е разбрал за това и винаги се е отнасял към нея като към прислужница.

Самуел Монтесинос

Безскрупулен и порочен мъж, чиято единствена слабост е дъщеря му Мариана, за която е любещ баща. Не се спира пред нищо, за да постигне това, което иска.

Лоренса Акоста

Амбициозна, недоброжелателна и манипулативна. Няма скрупули, когато става съучастница на Самуел, когато убива бащата на Рикардо и изнасилва собствената й сестра Лилиана. Шантажира Самуел, за да се ожени за нея, затваряйки сестра си Лилиана в лудница и й отнема дъщерята, въпреки че детето никога не я обиква.

Корина Нието

Съперница на Мариана в конните състезания. Тя пренася съперничеството им във всички житейски сфери. Много ревнива и с изострено чувство за собственост. Била е годеница на Рикардо.

Тамара Роблес

Сестричката на Рикардо. Крайно непокорна и заради това причинява много главоболия на семейството си. Влюбва се във Виктор и заради него също се противопоставя на семейството.

Виктор Асеведо

Годеник на Мариана преди Рикардо. Интересчия, който само се интересува от парите на Монтесинос. Играч и мошеник. Свързва се с Тамара, сестрата на Рикардо, за да го унижи и да му отмъсти.

Сантяго Муньис

По-малък брат на Рикардо, който е израснал в селото като син на Роса Мария. Разбира се добре с конете и се превръща в опитен треньор на коне. Младеж без травми, тъй като е бил бебе, когато се е случила трагедията в семейството и няма спомени от миналото. Открит, обикновен и спонтанен. С голямо чувство за хумор и с особено личностно излъчване, с което печели всички.

Ектор Роблес

Добър и благороден мъж. Бил е работник в имението на бащата на Рикардо и знае, че Самуел Монтесинс го е убил. По тази причина той бяга и се крие в града, за да защити семейството си и Рикардо, когото отглежда като собствен син.

Ирене Роблес

Добра и благородна жена. Винаги се притеснява за децата си. Съпруга на Ектор. Майка на Тамара и Хосе Мануел и е отгледала Рикардо.

Лилиана Акоста

Изнасилена от Самуел Монтесинос и истинска майка на Мариана. Собствената й сестра я затваря в лудница, където чрез успокоителни я карат да изгуби здравия си разум, докато не успява да избяга. Тя издирва дъщеря си и започва да търси справедливост.

Източник: www.comarex.tv