Доня Сандовал (La Doña (2016))

Трета част

Моника е влюбена!

Девойката се обяснява в любов на Саул, докато той спи в болницата...

Като научава, че Габино е заплашил служителя от полицията, Моника го упреква и за да се извини, той кани нея и приятелките ѝ в един бар. Това, обаче, само влошава ситуацията, тъй като си открадва целувка от момичето. Преди да си тръгне, тя му заявява, че е влюбена в друг. В друг бар на града, Саул признава пред Лопесито, че изпитва нещо повече от привличане към Алтаграсия.

Далеч от там, бизнесдамата укоря Фелипе. Спорът се задълбочава и той се опитва да я насили, но жената се защитава подобаващо. Бясна, тя моли работниците да го изведат извън имението, а Рехина му помага.

След нападението на Браулио, Валерия е посетена от Лопесито, за да ѝ предаде някакви документи и тя му нарежда да се съблече. В изблик на страст, двамата правят любов.

Сандовал и Саул се срещат в строителната компания и не могат да не се целунат. Фелипе ги вижда и ревнува, при което прострелва адвоката в рамото. Незабавно е откаран в болницата, а Моника не се откъсва от него. Докато той спи, тя му казва, че го обича.

Алтаграсия продължава да притиска Мигел, за да издаде съучастниците си и докато се борят, без малко да умре от задушаване. За щастие, съвсем навреме се появява Браулио.

Минават няколко дни...

Йесения е пребита от Падия. Саул е изписан и се наслаждава на страстна среща с Алтаграсия, а Фелипе дава пресконференция, за да обяви раздялата им. Той заявява, че е научил, че тя го мами.