Адамари Лопес (Adamari López)

Дата на раждане: 8 Май 1971 г.
Зодия: Телец
Месторождение: Хуамако, Пуерто Рико
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Луис Фонси (Luis Fonsi) от 3 юни 2006 година.
Височина: 147 см

Рейтинг:  7.20  (246 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Адамари Лопес е родена на 18 май в Хуамако, Пуерто Рико. Въпреки че е на 31 год. излъчването й е невероятно и свежо, затова често изиграва ролите на 17-18 годишна тийнейджърка. За широката публика Адамари Лопес е лъчезарното момиче Офелия от "Приятелки и съпернички" и отрицателната героиня Моника от "Камила". Адамари е едва 8 годишна, когато получава своята първа роля. По-късно става водеща на TV предаване, но това е едва началото от очертаващата й се перфектна кариера. Амбициите й са големи, получава роли в сериали в Мексико-градът на необятните възможности. Адамари е играла в небезизвестните "Без теб", "Камила", "Приятелки и съпернички" и сериала, който се върти в момента по Нова телевизия "Лудо влюбени".

Споделя, че е наследила таланта от баща си-човекът, на когото много разчита. Седем месеца красивата актриса е живяла с един пуерторикански фотомодел. Смятала е, че той ще е любовта на живота й, но остава излъгана. В момента Адамари Лопес има сериозна връзка с журналиста Луис Фонси. Отношенията им не остават скрити за нейните почитатели, но въпреки това актрисата отсича, че двамата са просто приятели. "Трудно е да имаш истинска връзка, когато си известен, защото нямаш много време да обръщаш внимание на любимия"-споделя Адамари. И въпреки това тя замина във ваканция в Европа с Фонси, в качеството му на неофициалния й годеник.

През 1992г. Лопес получава първата си награда. Тя е за най-добрата женска роля във филма "Накрая на болката". Следващата година е удостоена с наградата за най-добра атриса за сериала "Книгите и мечтите". През 1999г. получава наградата "Гьоте" за своя принос към интернационалното културно сътрудничество.

Адамари и Луис възнамеряват да съдят вестник, защото са публикувани лични снимки от ваканцията им в Пуерто Рико без тяхно съгласие. След избухването на скандал при среща с репортерите, Адамари отправи заплахи срещу тях и показа голяма агресия, заради тази си постъпка тя получи много критики от журналисти и почитатели.

На 31-вата си годишнина Адамари Лопес вдигна невероятен купон с приятели в Маями. Сред гостите бяха семейството й и всички актьори от "Приятелки и съпернички".