Ана Беатрис Осорио (Ana Beatriz Osorio)

Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  7.09  (57 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Родена на 1 май.

Девойка със силни убеждения!

Анита никога не е вярвала в историите за феи, но както в любовните истории, в които участва, винаги има добри новини.

Най-голямата й мечта е била да стане Мис, но никога не е успяла. Самата тя признава, че й е липсвало хъс за това. Тогава е решила да учи и да завърши публицистика. Успоредно с учението, тя работи в радиото като продуцентка. След седем месеца, я канят в телевизията и й предлагат да продуцира програмата „Foto pose". Ана признава, че не е знаела нищо за телевизията, но интервюиращият я успокоил, че това може само да й е от полза. По това време работи и като модел, познавала е много хора и това й е помогнало в новата работа. Но й се е наложило да учи много, да се подготви за прослушвания, всичко нужно, за създаването на една програма.

По-късно, президентът на канала й предлага постоянна работа, но тя, по това време, има други планове. На 17 години започва ад учи театър при преподавателя Хилберто Пинто. Тогава осъзнава, че това е нещото, което иска да прави винаги. За това изцяло се отдава на обучението си - иска да е добра в това, което прави.

По стечение на обстоятелства, по това време Ана получава предложения от няколко чужди телевизионни канали, но отхвърля всички. Тя се записва в театралната школа на Лус Колумба с преподавател Ортега, който освен неин учител, е и неин водач. Един ден тя му казала, че ако до година не се реализира, ще затвори тази страница. Той й препоръчва да не си поставя срокове, а за да се издържа, той я посъветвал да продължи с кариерата си на модел. Така и прави. Но, както сама признава, преживяла е много тежки моменти, без да се отклонява от своите цели.

Един ден тя отива в RCTV и подава документите си. Получава предложение за малка роля, но го отхвърля, тъй като не се е чувствала достатъчно добра. Тя е наясно, че ако се провали при първото си участие, никога повече няма да я потърсят. В следващите месеци изиграва няколко малки роли и участва в няколко програми. След участие в програмата на Емилио, тя получава предложение да се снима в теленовелата „Viva la Pepa!". Участва и в прослушване за теленовелата „La Soberona", но нищо.

Ана Беатрис признава, че много са й помогнали колегите, с които се е снимала, между които са Алба Роверси, Карлос Крус, Аманда Гутиерес и др.

Ана признава...

Каква беше първата ти екранна целувка? - Бях прекалено нервна. Случи се по време на снимките на „A calzón Quitao". Това беше сцената на сватбения празник на Хулиана (Мариса Роман) и Хуан Антонио (Луис Фернандес). Когато всички разбраха, че става дума за първа целувка, започнаха да се шегуват с мен и всички присъстваха от началото до края на сцената. Истината е, че всички ми помогнаха. Викаха ми „Ние сме с теб" и други подобни. Беше и много забавно.

Какво най-много ти харесва в актьорството? - Чувството, че мога да бъда друг човек... Чувства, които можеш да изпиташ при създаване на някоя ситуация, които не са твори... Това е чудесно.

Какъв персонаж би искала да играеш? - Напълно различна от моята личност. Иска ми се да играе отрицателна роля, бисексуална, луда, напълно различни от мен самата.

Жертви заради професията? - Обичам да ям всичко. За мен е голяма жертва да стоя на диета. Тортите са моята гибел.

Какво те компенсира? - Да разбера, че всички жертви са си стрували. И, разбира се, обичта на публиката.

Хибита? - Да посещавам моята театрална школа, за да се упражнявам. Също така харесвам спининг, гмуркане и да се качвам на Авила.

Любима музика? - Обожавам баладите. Любимият ми певец е Рикардо Монтанер.

Любими книги? - По самоусъвършенстване и метафизика, особено книгите на Лоуис Ай и Пабло Коельо.

Каква е Ана Беатрис? - Ласкава. Смятам се за добра приятелка. Най-добрата ми приятелка е Марлене де Андраде.

Най-голямото ти качество? - Трудолюбива съм.

А най-големия недостатък? - Много съм упорита, импулсивна и нерешителна.

Най-страстното ти желание? - Моята цел е да играя. Искам да бъда като Амалия Перес Диас и да се снимам, докато тялото ми издържи.

Източник: www.rctv.net