Астрид Каролина Ерера (Astrid Carolina Herrera)

Пълно име: Астрид Каролина Ерера Ирасабал (Astrid Carolina Herrera Irrazabal)
Дата на раждане: 23 Юни 1963 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Каракас, Венецуела
Близки: петима братя
Семейно положението: два пъти разведена
Съпруг/а: Едгар Падрон и Антонио Алварес

Рейтинг:  7.06  (133 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Първото, което се случва в кариерата й е конкурса “Мис Венецуела”. Скоро след това става и “Мис Свят”. Но това за нея не означава, че трябва да стане актриса. Харесвало й е да участва в конкурси, а след тях й предлагат снимки в реклами за списания и за телевизията.

Конкурсите й позволяват да натрупа толкова богат опит в общуването, какъвто малко хора имат. Пробвала се е в много страни и това за нея е било като приказка. В ролята на “Мис Свят” взема участия в благотворителност, сблъсквала се е с жестоката реалност: нищета и беднота, а също така и болести в развиващите се страни. По това време се е чувствала като привилегирована, тъй като е била изпълнена със здраве, имала е семейство и е имала възможността да си ляха нахранена всяка вечер. Както самата тя казва, тогава се е научила да цени простите неща в живота, истински важните неща.

Първото предложение като актриса получава от RCTV и можело да избира между това предложение и предложението да стане водеща на една телевизионна програма. При срещи с няколко продуцента, те я уверяват, че тя има актьорски талант. Започва да се учи от професор Амалия Перес Диас.

Първото изпитание в нейната кариера е теленовелата на RCTV “Mi Amada Beatriz” (“Моя любима Бетрис”). След това се снима в мини-сериала “La Muchacha del circo” (“Момичето от цирка”) и в телевизионния филм “Vida de mi vida”. След това идва теленовелата “Alma Mia”, в която си партнира с Карлос Монтия, а след това с Карлос Мата играе в “La Pasion de Teresa” (“Страстта на Тереса”). Тогава приключва нейният тригодишен договор с компанията и тя решава да продължи своя професионален път с независимата компания Marte TV.

Там работи под ръководството на режисьора Сесар Боливар и сценариста Хосе Игнасио Кабрухас, които й помагат да се издигне професионално. Благодарение на тях тя успява да разшири своите хоризонти. За компанията Marte TV тя се снима в теленовелите “La Sayona”, “Poseida” и “Dracula”. Без съмнение за нея това са много силни и интересни персонажи, благодарение на които натрупва богат опит.

След участието си в теленовелите “Emperatriz”, “Las Dos Dianas” и “Divina Obsesion”, а също така и във филма “Brigada Especial 2.2”, Астрид заминава за Колумбия, където се снима в теленовелата “El Manantial”. В Колумбия Астрид Каролина остава две години. Тогава тя решава да си вземе отпуска и да се отдаде на семейството си.

Завръщането й в света на теленовелите става през 2000 година с “Amantes de Luna Llena” (“Любов по пълнолуние”).

Астрид Каролина споделя: “Ако погледнете моята актьорска кариера, ще ви стане ясно, че късметът не ме е напускал, всичките ми героини се различават. Мен, разбира се, са ми предлагали роли на положителни героини отново и отново, но всяка беше различна по характер и темперамент и не могат да се сравняват...”

Анкета:

Най-голямата й слабост: физическите упражнения; в спортната зала тя забравя за всичко.

Обича да стои в сауната и да се занимава с “пасивни” упражнения за здраве.

Обича да чете книги, които разкриват развитието на личността.

Обича да създава уют в дома си, харесва й всичко да е чисто и безупречно.

В кухнята: не е много ентусиазирана... за да е напълно щастлива, трябва да разполага с лична готвачка.

Обича да ходи на кино или сутрин да гледа филми на видеото си.

Обича да комбинира различни аромати.

Не пуши, не употребява алкохолни напитки. Но за сметка на това много обича шоколад “Милка”, сладоледи и други сладости...

Любими цветове: пастелни (кремаво), но често се облича в черно, защото й харесва как изглежда...

Хоби: езотерична тема; може да гледа на карти, но астрологията повече й допада, защото има научна насоченост.

Смята, че отрицателната енергия е най-голямата магия, която съществува...