Карина Крус (Carina Cruz)

Месторождение: Кали, Колумбия
Височина: 177 см

Рейтинг:  10.00  (7 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Дата на раждане: 18 април.

Зодия: Овен.

Карина Крус е колумбийска актриса. Израснала в Кали, Колумбия, където учи моден дизайн. Превръща се в успяла бизнесдама след като заедно със своя приятелка произвежда ежедневни дамски облекла и ги продават в Мексико и Еквадор.

През 2004 година, Карина участва в реалити-шоуто „Protagonistas de novela“, след края на което остава в Богота три месеца в очакване на предложения, но след като не получава такива, се завръща в Кали. След близо две години тя се завръща в Богота по дела на компанията си за дрехи и се среща отново с една своя приятелка, известна актриса, с която се е запознала по време на реалити-шоуто. Тя я убеждава да се яви на прослушване и така започва да работи като актриса в сериала „Padres e Hijos“. След това получава роля в теленовелата „Por Amor“.

След това решава да опита късмета си в друга страна и заминава за Мексико, където остава почти две години в една агенция за модели, участвайки в реклами и рекламни кампании. Явява се на няколко прослушвания за роли в теленовели, но не получава нито една.

Завръщайки се в Колумбия, тя се снима в сериалите „Decisiones“ и „Así es la vida“. След това окончателно се установява в Богота и сключва договор с канал Caracol. След това работи за Telemundo.

През 2010 година се снима в копродукцията на Колумбия и Венецуела „Салвадор – спасител на жени“.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Carina_Cruz