Кристиан Гонсалес (Christian González)

Пълно име: Кристиан Хосуе Гонсалес Гонсалес (Christian Josué González González)
Дата на раждане: 11 Юли 1992 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  9.00  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Кристиан Гонсалес е венецуелски обещаващ млад актьор. Първите му стъпки в артистичния свят са в резултат на случайност. Кристиан разказва, че един ден бил на купон, на който го е забелязала една продуцентка и му е предложила да се яви на прослушване. Той решава да опита и е избран за водещ на програмата „Control Remoto“ на RCTV. След това се явява на прослушване във Venevision, при което е избран да стане част от актьорския екип на теленовелата „Любов неповторима“ („Arroz con Leche“), в която интерпретира Сантяго.

Кристиан се чувства горд с всичко, което е успял да постигне за толкова кратко време. Той е решен да продължи да играе, тъй като това е неговата страст. Кристиан не разчита само на постигнатото – той не спира да се усъвършенства, посещавайки различни курсове. За да стане добър професионалист, той влиза в Teatro Luz Columba и учи при Росарио Прието (Rosario Prieto).

Кристиан се описва като спонтанен, когато усеща, че може да има доверие; младеж, който обича да се забавлява; нежен и малко луд. В свободното си време обича да се разхожда по плажа, да чати и да прави упражнения. Футболът и сърфът са сред любимите му спортове.

Източник: www.venevision.net