Диана Нейра (Diana Neira)

Височина: 164 см
Цвят на очите: зелен

Рейтинг:  7.36  (22 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Диана Нейра е колумбийска актриса.

Когато Диана Нейра се разхожда по улиците, хората не разпознават това весело и жизнерадостно лице, тъй като често я виждат със зачервени очи изпълнени със сълзи, от които струи тъга. Разказва, че от 20 заснети сцени на ден, в осем й се налага да плаче. Такава е нейната роля в теленовелата „Обрати на съдбата". Тази млада актриса успява да повлияе на зрителите със своите „сълзливи" сцени. Как го прави?! Диана отговаря, че сега се чувства много по-добра актриса.

Диана започва своята телевизионна кариера в сезон на сериала „Padres a hijos", където също често й се налага да плаче. След това в ролята на Вирхиния в теленовелата „Имението", отново често плаче - играе ролята на проститутка, която преживява истинска драма в живота си и мечтае да забременее, но така и не успява.

За последната си роля (в теленовелата „Обрати на съдбата") Диана споделя: „Ингрид е много важна за мен. Това е персонаж, които много ми допадна, защото страда много, но не е глупава, наивна е, но не проста. Освен това тя е жизнерадостна, нежна, отдадена на семейството и много честна, показвайки своите чувства."

След края на снимките на теленовелата „Обрати на съдбата", Диана бърза да отиде в Мексико, където с нетърпение я очаква нейния годеник - Родриго Абарка, с когото се запознават на снимачната площадка на теленовелата „Трудна любов".

Диана Нейра изявява своите артистични способности както в телевизията, така и на театрална сцена.

Въпреки че кариерата й в телевизията е кратка, Диана Нейра притежава талант и има едно обещаващо бъдеще пред себе си.

Източник: www.colarte.com , www.diananeira.net