Хавиер Делгидисе (Javier Delgiudice)

Рейтинг:  7.16  (25 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Хавиер Делгидисе - актьорът, който никога не спира да работи!

Докато участва в записа на теленовелата „Виктория", перуанският актьор Хавиер Делгидисе отделя време, за да се снима и в една серия на сериала „Sin retorno", производство на Telecolombia за канала Fox. „Серията се казваше „Директори" и аз бях един от тях. Всички се включват в бизнес, който завършва изненадващо"...

Кой участва в този епизод?

Един аржентинец и един колумбиец, които не са много известни. Също като в сериала „Tiempo final" и в „Sin retorno" участват латиноамерикански актьори.

Участва в пилотния епизод на теленовелата „Lola calamidades" заедно с Кристиан Мейер и Дана Гарсия. Какво става с този проект?

Този проект е на RTI за Telemundo, но това не означава, че ще бъде осъществен или ще участват същите актьори. Все още няма нищо конкретно. Снимахме в околностите на Богота и аз играх ролята на дружелюбния адвокат на главната героиня, която се изпълнява от Дара Гарсия.

Теленовелата „Виктория" има голям успех...

Да, водихме в рейтингите. Теленовелата е направена превъзходно, ръководи се от професионалисти, отличен технически екип. Получи се много добре.

Тематиката на теленовелата „Виктория" не е много феминистична?

Вярно, те захвърлят мъжете на земята (смее се). Залага се на равенството между мъжете и жените и аз съм съгласен с това. Смятам се за успял, че имам до себе си една работлива жена.

Източник: gacetadulceparaiso.blogspot.com