Карла Косио (Karla Cossío)

Пълно име: Карла Александра Косио Бернардо (Karla Alexandra Cossío Bernardo)
Дата на раждане: 22 Юни 1985 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Хавана, Куба
Близки: Франц Косио (Frantz Cossio) - актьор
Височина: 170 см

Рейтинг:  7.20  (35 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Родена в Куба, Карла е отведена в Мексико, когато е била на тримесечна възраст. На 15 години се записва да учи актьорско майсторство в центъра за обучение на млади артисти, а след това и в центъра за обучение на актьори на Televisa.

Карла Косио участва в множество телевизионни програми, сред които са „Vidatv", „Otro Rollo", „La Guerra de los Sexos", „Agua Viva" и „Sabado Gigante".

Актрисата се появява в два мексикански филма - „Cien Años de Cine Mexicano" и „Redencion".

Карла участва и в няколко музикални клипа на изпълнителите Емануел, Мана и Ашли МакКисар.

Карла Косио се появява в повече от 150 реклами.

Карла Косио и ролята й в теленовелата „Непокорните"

Карла пресъздава ролята на Пилар Гандия в теленовелата „Непокорните". Тя винаги е искала да стане актриса и съдбата е била великодушна с нея. След успеха си в теленовелите „Клас 406" и „Непокорните", Карла Косио успява да се докаже в света на интерпретацията, но изглежда, че не е готова да остане там. Освен че търси нови интересни телевизионни проекти, тази девойка мечтае да играе в театъра и да се посвети на модата като дизайнер.

Разкажи ни за твоя персонаж...

Тъй като тя е дъщеря на директора, приятелите й смята, че тя се радва на привилегии и дори я отблъскват. Като начин да си отмъсти, тя измисля и разпространява различни слухове и предизвиква конфликти между учениците... Но малко по малко тя осъзнава, че поведението й не е подходящо и променя позицията си.

Пилар не се разбира добре и с родителите си. Каква е твоята връзка с родителите ти?

Много добра, въпреки че и аз съм имала непокорен период, като всички. Смятам, че това е нормално за възрастта поведение, но в моя случай, никога не е предизвиквало проблеми. Не приемах вечерния час и разни такива. В края на краищата, това ми помогна да се преоткрия и да израстна като личност.

Това означава, че не се оплакваш от тях?

Точно обратното, има много неща, за които да съм им благодарна, тъй като те ми дадоха добро образование и ме подкрепят във всичко. Моите родители не вярват в наказанията, а в пробуждането на съзнанието. Когато извършвах някоя грешка, вместо да ме наказват, те ми помагаха да разбера кое е добро и кое лошо. По този начин те развиха моята възможност за разпознаване.

Какво би казала на младежите, които преживяват същите семейни проблеми като персонажа ти?

Преди всичко, бих ги посъветвала да се сближат с родителите си, да разговарят с тях и ако е необходимо, да направят първата крачка. Просто понякога те не знаят как да се държат с децата си.

Как навлезе в света на интерпретацията?

От съвсем малка се чувствам привлечена от актьорството. Предполагам, че голямо влияние изигра баща ми, Мигел, който е писател и покрай него опознах света на фантазиите и измислиците, който ме привлича.

Какво ти носи актьорската игра в личен план?

За мен това е една игра, при която мога да изживея нещо, различно от реалността. Има нещо магично в това да се превъплъщавам в различни хора, да попадам в неподозирани ситуации, да живея различни животи...

Как приемаш големия успех на теленовелата „Непокорните"?

Истината е, че никога не съм го очаквал. Никога не съм си представяла, че тази продукция ще стигне толкова далеч и още повече, очаквах такава реакция на публиката. Когато ходя по улицата, всички ме разпознават: деца, родители, баби и дядовци ме спират, правят си снимки с мен, искат ми автограф. Знам, че това е част от моята работа, но се оказа много трудно да привикна. Но също така смятам, че това е най-красивото, което може да се случи с един актьор, защото това означава, че хората харесват това, което прави.

Актрисата споделя, че след края на снимките на теленовелата, които са били много изморителни и по време на които не е имала време за нищо друго, тя се е отдала в продължение на няколко месеца на нещата, които обича: да ходи на кино, да се събира с приятели, да си почива, да чете, дори се е учила да свири на китара... но най-много време е отделяла за сън.

Карла отблизо

Качество: Много съм търпелива.

Страх: От височини.

Порок: Да ям шоколад.

Любима книга: „Любов по време на холера" на Габриел Гарсия Маркес.

Не понасяш: Силни звуци, защото ми предизвикват мигрена.

Какво не липсва в чантата ти? - Химикал.

Любима храна: Кубинската.

Любима напитка: Кафе.

Любим парфюм: „Коко Мадмоазел" на Шанел.

Любим цвят: Черния.

Губиш интерес към някое момче, когато... - Е много тщеславно.

Най-добрият съвет, който си получила в живота си? - Винаги да следвам сърцето си. Това ме посъветва мама.

Коя част от тялото си харесваш най-много? - Очите.

А най-малко? - Краката.

Една мечта: Обожавам да пътувам. Искам да обиколя целия свят.

Източник: www.imdb.com , www.lacoctelera.com