Маите Сумелсу (Maite Zumelzú)

Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Близки: Себастиан, Хуанхо, Клара и Иняки
Височина: 172 см
Цвят на очите: зелен
Цвят на косата: русо

Рейтинг:  7.42  (24 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Маите Сумелсу е родена на 26 май под знака на зодия Близнаци и притежава характерните за зодията си качества. Израснала в семейството на артисти, тя от много малка се потапя в този свят. Заедно с майка си, която е учителка по класически танци, тя посещава уроци в националната консерватория по танци в продължение на три години. Също така е посещавала уроци по живопис, пиано и фигурно пързаляне.

От много малка Маите показва своите художествени наклонности - тя е принуждавала цялото семейство да се настани удобно в хола, за да може да покаже своите способности като актриса. Въпреки че тази нейна първа публика винаги я е аплодирала без значение колко добро е представлението й, тя решава да следва актьорство. В гимназията, Маите започва да посещава театрални курсове с преподавателката Беатрис Матар (Beatriz Mátar). В продължение на пет години тя учи изразително говорене, английски език, посещава семинари по актьорско майсторство. Успоредно с това, тя се снима в телевизията и киното, изявява се в театъра. Винаги е използвала истинското си име.

Определя се като обикновена, уверена, радостна и много духовна жена. Практикува метафизика, медитация и следва будистката философия. Обича да прекарва свободното си време с гаджето си семейството и приятелите си. Обожава животните, най-вече котките, кучетата и маймуните. Има три котки - Лола, Амелие и Буда.

Маите споделя, че се възхищава на актьори като Джони Деп и Ал Пачино и актрисите Мишел Пфайфер и Мерил Стрийп. Сред любимите й филми са „Добри момчета" и „Шести чувства". Практикува йога, язди, кара ски.

Най-голямата й болка е загубата на Николас, който на 25 години се е разбил със самолет, докато е бил пилот-инструктор. Споделя болката си с майка си и близките си. Ненавижда лицемерието, несправедливостта, измамата и насилието. Мечтае някой ден да създаде собствено семейство, да има деца, да бъде щастлива и да може да работи като актриса.

Източник: www.maitezumelzu.com.ar