Мануела Пал (Manuela Pal)

Пълно име: Мария Мануела Перес Бош (María Manuela Pérez Bosch)
Дата на раждане: 9 Април 1984 г.
Зодия: Овен

Рейтинг:  6.77  (13 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Месторождение: Аржентина

Мануела е дъщеря на актрисата Грасиела Пал и внучка на актьора Пабло Палитос. Както се казва, било й е писано да стане актриса още преди раждането й, защото във вените й тече артистична кръв и е закърмена с любов към актьорството.

Тя знае много добре, че трябва да продължи семейната традиция. За това тя, посъветвана от представителя си, приема фамилията на майка си, за да изпъква с света на изкуството.

През 1996 година, с помощта на майка си, получава ролята на Флоренсия в теленовелата „Chiquititas". След няколко успешни участия (в проекти като „Alta comedia", „Vivan los novios" и „La hermana mayor"), тя започва да изучава музикална комедия и театър при Уго Мидон (Hugo Midón).

През следващите години, освен в телевизионни проекти, Мауела участва и в театрални. А за ролята си в мини-сериала „Vientos de agua" печели наградата на Мартин Фиеро (Martín Fierro).

През 2006 година, след участие в хита „Ти си моят живот", тя става известна в Испания с филмам „Abrígate", съвместна продукция на Испания и Полша.

През следващата година е поканена от Адриан Суар (Adrián Suar) и участва в теленовелата „Son de Fierro", а по-късно същата година участва в няколко епизода на колумбийската версия на „Отчаяни съпруги".

Сред най-популярните й роли е тази в сериала „Mujeres asesinas", където интерпретира девойка, която е съблазнена от героя на Мариано Мартинес (Mariano Martínez), и във втория сезон на „Casi ángeles", където интерпретира злодейката Франка.

Въпреки големия си успех в Аржентина, Мануела Пал не се прехласва по своята слава и продължава да радва своите почитатели с невероятния си талант.

Източник: www.novebox.com