Наталия Орейро (Natalia Oreiro)

Пълно име: Наталия Мариса Орейро Иглесиас Погио Боурие (Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourie)
Дата на раждане: 19 Май 1977 г.
Зодия: Телец
Месторождение: Монтевидео, Уругрвай
Семейно положението: женена
Съпруг/а: Рикардо Моло (Ricardo Mollo) от 31 декември 2001 година
Деца: Мерлин Атауалпа Моло (Merlín Atahualpa Mollo) р. 26.01.2012 г.
Височина: 174 см

Рейтинг:  7.13  (720 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Наталия Орейро е родена на 19 май 1977 година в Монтевидео, Уругвай. Обича жасмин, червения цвят, парфюм “Grass”, италианската кухня, да слуша музика (в това число и своята) и да пътешества. Страхува се от самотата, но при това мечтае да има собствен усамотен остров насред океана. Боготвори родителите си, а също така и Мерилин Монро.

Не отдавна тази девойка беше наричана надеждна млада актриса. После, след “Богати и известни”, тя премина в категорията на успешните звезди. А сега, Наталия Орейро е истинска звезда и любимец номер едно на аржентинците. Разбира се, нейната известност се дължи и на сериала “Дивият ангел” – сериалът, който измести по рейтинг за популярност всички аржентински телевизионни предавания, включително и новинарските емисии. Но това не е всичко – Наталия стана сериозна певица и пусна на пазара диск, който моментално стана “златен”. Освен това, актрисата се снима е в голямото кино – изиграва главната роля във филма “Аржентинец в Ню Йорк”.

По време на снимките на “Дивият ангел”, всички журналисти описват подробности от раздялата й с годеника си, известния актьор Пабло Ечари. Журналистите, естествено, измисляли всевъзможни небивалици по този повод. Особено много се обижда актрисата, когато обявили Пабло за рогоносец, когото лекомислената Наталия, възползвайки се от своята популярност, започнала да мами. После към името й “залепят” известния рокер Иван Нобле. Да се доказва на журналистите, че между Иван и Наталия няма нищо, е било безполезно.

Но времената на огорчение преминават. За радост на цяла Аржентина, Наталия се сдобрява с Пабло Ечари. Очевидно, чувствата им са надживели раздялата и са станали по-силни. Но въпреки всичко, актрисата не мисли все още да се омъжва. Тя се интересува повече от своето професионално израстване. Тя се занимава с пеене, английски език, взема уроци по актьорско майсторство.

И още, с Наталия се случила една от онези неочаквани истории, които се случват с известните личности: една испанска семейна двойка, на която преди двадесет години е похитено детето в Уругвай, разпознават своето изчезнало дете в лицето на Наталия и са се обърнали към съдебните власти с искане за пълно разследване. В Латинска Америка такива неща не са необичайни.

Някои любопитни факти за Наталия Орейро:

Храна: Наталия си готви сама и много обича да си похапва. Въпреки всичко, това не й вреди на фигурата и тя винаги е във върховна физическа форма. За различните диети тя казва, че са издевателство над организма.

Интериор: минимално количество мебели и мощна стереоуредба. Защо? Защото за танците на “дивия ангел” е нужно голямо пространство.

Външен вид: не е останала незабелязана татуировката й на крака. Наталия обича татуировките и с радост би си направила още, но миниатюрната й фигура не позволява. Дрехите Наталия обича да създава сама.

Спътник в живота: “Моят последен роман с Пабло Ечари остави дълбока следа в сърцето ми. Все пак бяхме близки повече от шест години. Сега съм сама. А и работата ми не позволява да се влюбя. Но така е добре. Срещам се с много известни личности, режисьори, продуценти, артисти. И с всеки един от тях флиртувам. Но така и не мога да се влюбя в някой от тях истински. В противен случай нищо не би останало от мен, защото любовта изгаря без остатък.”

В свободното време: “Понякога обичам да не правя нищо. В последно време толкова се отпуснах, че мога да спя до обяд... А също така, на мен ми харесва да се съблека изцяло и да се въргалям в леглото, да слушам музика, да съзерцавам тавана и да мечтая... Много обичам да мечая.”

Статията включва извадки от руската преса от 1998 година...