Пабло Аларкон (Pablo Alarcón)

Пълно име: Родолфо Франсиско Маработо (Rodolfo Francisco Marabotto)
Дата на раждане: 9 Септември 1946 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Семейно положението: вдовец и разведен
Съпруг/а: Моника Хоувет (Mónica Jouvet) - до 1981 година, нейната смърт; Кларибел Медина (Claribel Medina) - до 1995 година
Деца: Антонела (1992 г.) и Мария Агостина (1994 г.)

Рейтинг:  9.17  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Пабло Аларкон е аржентински актьор. Живял е в чужбина – в Италия от 1977 до 1979 година и в Пуерто Рико от 1983 до 1990 година. По време на своята кариера, Пабло Аларкон е работил в различни продукции в страни като Аржентина, Пуерто Рико, САЩ, Испания, Италия и Холандия. Въпреки успеха си в родината и чужбина в киното и телевизията, неговото предпочитано място за изява винаги е било и остава театъра.

Пабло Аларкон от малък показва своето желание да бъде актьор. Дебютира през 70-те години и през следващите две десетилетия става фаворит на женската част от аудиторията. След смъртта на съпругата си през 1981 година, той заминава за Пуерто Рико, където му предлагат роля в теленовелата „Vivir para ti“, която има международен успех и е призната като една от най-добрите теленовели, снимани в страната.

В Пуерто Рико, Пабло Аларкон се запознава с актрисата Кларибел Медина, в която се влюбва и с която изгражда сериозна връзка, която става прицел на много критики заради голямата разлика във възрастта между двамата. Въпреки силните чувства, връзката между двамата не продължава дълго и двамата се разделят. След това Пабло се завръща в Аржентина, където изгражда успешна кариера.

Източник: www.novebox.com