Рафаел Новоа (Rafael Novoa)

Пълно име: Рафаел Ернесто Новоа Варгас (Rafael Ernesto Novoa Vargas)
Дата на раждане: 31 Октомври 1971 г.
Зодия: Скорпион
Месторождение: Богота, Колумбия
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Адриана Таруд (Adriana Tarud) от януари 2012 година
Деца: дъщеря - Алана (март 2013 г.)
Височина: 187 см
Цвят на очите: кафяв
Цвят на косата: кестеняв

Рейтинг:  7.10  (183 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Рафаел Новоа е колумбийски актьор.

Любим филм: трилогията „Кръстника"

Любима храна: суши.

Любима напитка: вода, а също така и прясно мляко.

Любим цвят: черно.

Къде би искал да отиде? - Австралия, а също така иска да опознае Европа.

Рафаел Новоа - истински кавалер!

Едуардо Монтенегро - главният герой в класическа теленовела, записана с помощта на съвременните технологии. Това е голямото завръща не Рафаел Новоа в родната Колумбия.

Новоа уверява, че търпеливо е чакал най-добрия момент и най-идеалния проект, за да се върне, след успешните стъпки във венецуелската телевизия. Просто е искал завръщането му да бъде запомнящо се.

„Удобно ми беше във Венецуела. Участвах в няколко проекта, които имаха голяма популярност сред зрителите. Завръщането ми трябваше да бъде с нещо силно, като „Чиста кръв", коментира актьора.

Пристига в родината си, готов да подпише договори и да изпълни роля в един от най-амбициозните проекти, които са осъществявани в последните години в Колумбия. Привлечен от сюжета, той не се поколебава да подпише този договор.

„Как да откажа да бъда част от проект, който разполага с много време за всяка сцена. В който напредваме с малки, но твърди стъпки, против течението на истинската телевизия, където времето не стига и трябва да се снимат сцените за рекордно кратко време", уверява колумбийския кавалер.

Той пробва, когато е възможно, да прескочи до дома преди поредните снимки на „Чиста кръв", за да гледа сериите като зрител.

„Сега теленовелите се снимат между четири и шест месеца. „Чиста кръв" се снима повече от девет месеца, за да може всичко да се изпипа - нещо, което липсва последните години в теленовелите", продължава той.

След големия опит, който натрупва във Венецуела - страна, известна с традициите си в мелодрамите, той се радва, че може да покаже своите качества като актьор в „Чиста кръв".

Изненадите!

Това, което най-много изненадва Рафаел Новоа по време на снимките на „Чиста кръв" е големия брой негови поклонници и признаването му като един от най-големите кавалери в националната телевизия.

„Не вярва на славата, а също така, не ме и интересува, но ми харесва да виждам, че хората харесват играта ми. За това преди месеци създадохме интернет сайт, за да поддържам тесни връзки с почитателите си."

От страницата, посетителите научават много факти за Рафаел. Една такава подробност е факта, че той работи в телевизията повече от 12 години, след като е бил модел.

„Сега разбирам, че манекенството и актьорството имат много общо - винаги трябва да заемаш определени пози, а това те кара да бъдеш различен от самия себе си", казва Новоа.

Срещу версиите, които твърдят, че той е много антипатичен, той утвърждава, че си мислят така за него, защото той не обича да говори за личния си живот.

Рафаел признава, че само най-близките му приятели знаят какъв в действителност е той. Променя се в момента, в който напуска снимачната площадка.

„Имам малко приятели, но с тях се чувствам добре, мога да разпусна и да се забавлявам".

Рафаел се чувства готов за нови предизвикателства в професионалното поприще, най-вече в седмото изкуство.

Източник: www.elcolombiano.com.co , www.canalrcn.com , www.imdb.com