Роландо Падия (Rolando Padilla)

Пълно име: Роландо Падия Рекена (Rolando Padilla Requena)
Дата на раждане: 23 Януари 1963 г.
Зодия: Водолей
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  8.63  (8 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Роландо Падия е венецуелски актьор и певец. Произлиза от семейство, изпълнено с различни артисти, сред които скулптори, художници, певци, занаятчии и актьори. Може да се каже, че това е причината за неговия голям талант, както и влиянието, което е имал в дома си.

От съвсем малък обича да имитира и разбира се да пее. Занимава се с музика по-сериозно от 15- до 26-годишна възраст. Музиката може да се определи като началото за него в артистичния свят. Участва в различни музикални групи, които изпълняват различни стилове музика.

По-късно, започва да се снима в теленовели като има възможността да се включи в продукции за различни венецуелски канали. Но музиката и телевизията не са единственото поле за изявя на Роландо – той играе на театрална сцена и се радва на завиден успех. Снима се и в киното.

Роландо е мъж, който с упоритост е способен да постигне всичко, което иска. Харесва му постоянно да е активен и се описва като оптимист. Учил е Право, но така и не е завършил, тъй като е разбрал, че актьорството и музиката са неговата страст. Споделя, че му харесва това, което прави. 

Източник: www.venevision.net