Себастиан Мартинес (Sebastián Martínez)

Месторождение: Меделин, Колумбия
Родители: Франсиско Мартинес (Francisco Martínez) и Адриана Наранхо (Adriana Naranjo)
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Кати Саенс (Kathy Sáenz) - 8 декември 2008 година

Рейтинг:  7.15  (53 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Роден в Меделин, Колумбия през 1983 година. Родителите му, търсейки нови възможности, се преместват в Картахена, когато Себастиан е на две години. На 5, семейството вече живее в Богота.

Първите години в столицата, Себастиан прекарва основно в дома си. Родителите му си играят с него с единственото, което имат: една камера. Така, като на игра, той свиква с камерата и въпреки че времената за малкия Себастиан са тежки, той винаги е подкрепял родителите си и никога не им е създавал проблеми.

На 9-годишна възраст, родителите му го завеждат на прослушване за една програма. По това време той прави първите си крачки като актьор.

От малък, Себастиан се изявява на сцената. В началото той става част от актьорската група в музикалния театър на Миси. „Отпуснах му стипендия, тъй като талантът му беше очевиден - казва Мария Исабела Мурильо, Миси. - Себастиан не се предава пред нищо. Освен актьор, той е и човек с невероятна душа."

По-късно, Себастиан Мартинес учи в академията „Charlot" в Богота.

През 2006 година, Себастиан участва в реалити шоуто „Bailando por un sueño".

Всички жени въздишат по него, а и как иначе, след като този невероятен младеж притежава прекрасна усмивка и хипнотичен поглед.

Според самия него, най-добрите му приятели са актьора Лукас Веласкес и модела Каролина Бетанкур. Той се описва като сериозен човек, който малко се забавлява и единствената му мания са моторите.

Себастиан харесва стабилността и когато се влюбва, се отдава изцяло. Същото се отнася и за професията му.

Една от големите мечти на Себастиан Мартинес е да стане режисьор в киното или телевизията.

Себастиан обича да се облича простичко - дънки и тениска. Обича да хапва хамбургери. Харесва аромата на парфюма „Hugo Boss".

Източник: www.colarte.com