Виктор Уго Кабрера (Víctor Hugo Cabrera)

Родители: Конча Потиер (Concha Potier) – актриса от радионовели
Деца: Хакобо и Давид

Рейтинг:  7.67  (9 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Виктор Уго Кабрера е колумбийски актьор.

Животът му се развива между спектакъла и актьорството. Майка му го завежда на 7 години в радиото, където работи, за да интерпретира първата си роля в радионовела. Въпреки това, Виктор Уго смята, че животът му се е променил след първата му главна роля.

Известно време живее и работи в Еквадор, където се снима в теленовелата „El Garañón del millón". Работил е и в Гуатемала, Салвадор и САЩ. Признава, че на всякъде се е чувствал добре и е бил приет добре като актьор.

При раждането на синовете си, той се оттегля временно от работа, за да може да се грижи за тях. Те са на първо място за него. По онова време се занимава с различни неща, сред които е хотелиерство, както и продажба на автомобили, като неговия персонаж Мендес. Но не след дълго време разбира, че за него най-важното в живота е да бъде актьор.

Много зрители го помнят като Рафаел Мендес - ролята му в теленовелата „Hasta que la plata nos separe". Мнозина смятат, че скоро всички в Колумбия ще го наричат Артуро Бермудес - персонажът му в новелата „Todas odian a Bermúdez".

Източник: www.colarte.arts.co , victorhugocabrera.com