Сули Монтеро (Zully Montero)

Рейтинг:  6.79  (100 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

По рождение кубинка, Сули Монтеро е популярна актриса от теленовелите. Снимала се е в САЩ, Куба, Перу.

Сули Монтеро е една от първите актриси, снимали се в Маями, САЩ.

„Преди купувахме консерви, а сега започнахме да произвеждаме собствен продукт - казва Сули, - Това, което се случва в Маями е просто невероятно. Теленовелите, снимани тук, намират отзвук в много страни по света. Но, освен това, за петнадесет години, от момента, в който започнахме да снимаме теленовели в Маями, нашата продукция все още изглежда като пеленаче в сравнение с тези, които се произвеждат от страните, занимаващи се с това десетилетия".

По отношение на тенденциите за наемане на актьори с различни националности, с различни акценти, Сули смята, че зрителите забелязват акцента на актьора само в случая, че е в разрез с персонажа, който този актьор играе. „Нашата страна е многонационална, така трябва и да е в теленовелите - казва тя и добавя, - Например, Лусия Мендес, мексиканка, изигра кубинска емигрантка в теленовелата „Мариелена". Така че всичко е възможно."

Най-популярната роля, с която се асоциира името на Сули Монтеро, е точно ролята на Клаудия Сандова - злодейката в теленовелата „Мариелена". Но Сули заявява, че любимата й роля е тази на Доня Перфекта от теленовелата „Вдовицата в бяло".

За себе си в реалния живота, Сули казва, че е срамежлива, колкото и да не вярват хората. Например, в любовта тя е много старомодна и трябва да бъде покорявана.

За професията си, Сули Монтеро споделя, че харесва да прави качествено кино, а не комерсиално. Но се е отдала повече на теленовелите, театъра и семейството си.

Сули отблизо

Най-голямото ти качество... - Аз съм добра приятелка.

А най-големия недостатък? - Не забравям лесно лошите неща, които са ми причинени.

Вманиачена ли си? - Много и много педантична.

Какви има задължително в чантата ти? - Червило. Винаги трябва да имам червило на устните си.

Какво най-много харесваш в тялото си? - Очите.

А какво не харесваш? - Целулита.

Какво те ядосва? - Хората, които лъжат.

Източник: www.mundolatino.ru , www.tele-novela.orange.es